Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szurszur: Przecież wykop to kolebka faszystów, pseudoprawicowców, ruskich agentów. Oni tu są jak pączki w maśle, nie wiem tylko czy Białek coś z tego ma czy po prostu moderacja i góra to takie gamonie. W każdym bądź razie są tak samo odpowiedzialni za to co się dzieje jak te kremlaki z Konfy, PiU i sekta Brauniarzy co naganiaja do nienawiści wobec obcjokrajowców.
  • Odpowiedz
  • 7
@Epikur_Z_Samos: Przeczytlaes to w ogole? To nie jest ten gosc z Sosnowca. A jeżeli twierdzisz, ze to nie Polak był w osnowcu to prosze daj źródło. Bez niego jestes kolejnym wrzucajacym antypolską propagandę.
  • Odpowiedz
@szurszur: Nie pytaj co zrobi dodatkowy chromosom, bo on tego sam nie wiem. Zresztą mam pewność, że Biauek po taniości załączył bota AI. Nic to nie dało, bo jest tak samo niepełnosprytny jak zwykła moderacja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szurszur: zwykły kałmucki propagandzista: cos się stało no to trzeba od razu spróbować obwinić o to ukraińców bo tak kamandir skazał.
Wyjątkowo obrzydliwy typ.
  • Odpowiedz
świstek papieru nie zrobi z ukra Polaka

@Epikur_Z_Samos: no właśnie tak działa ruska propaganda, wybierają jednostki o niższym intelekcie, i wmawiają im, że za zbrodnie odpowiadają źli Ukraińcy. Potem głupki bronią na siłę tezy o złych Ukraińcach, ośmieszając się publicznie.
P.S.To był Polak, i nie było żadnej maczety.
  • Odpowiedz
@szurszur: Dodał "heheszki", więc wszystko jest w porządku. Zresztą, pewnie i bez tego by zostało olane, bo kto by się tam przejmował jakąś propagandą.
  • Odpowiedz