Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +32
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +115
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Nasze oczekiwania względem tego co oczekujemy po "normalnym" lipcu są skrzywione przez ostatnią dekadę i jakoś nie chcemy pamiętać tych lipców z przełomu wieków. .
#globalneocieplenie #klimat #neuropainformuje
źródło: 1753708533758
Pobierz"Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada, zimno i pada na to miejsce w środku Europy"
Cztery pokoje – maxisingel Kazika Staszewskiego promujący jego album Melassa. Singel ukazał się w czerwcu 2000 roku
Nieprawda.
źródło: d1c9a5185d8fbcdaf976cafcfad77f8952c6f10e4cde26eb723313bd5fc11845
Pobierz@babisuk: to jeszcze napisz jak to wygląda ze styczniem, lutym, marcem, kwietniem, październikiem kto itd
UDERZA RĘKĄ W STÓŁ
zainwestowałem 8k w klimatyzację, okazało się że w tym roku mogłoby się obejść bez niej xD
Ktoś ładnie zakręcił korbą.
@nom_om: czy ja tak twierdzę? Czy tak twierdzi mapa która dołączyłem?