Typowa rozmowa z cudzoziemcem w urzędzie U: Pana godność? C: exsusme/szto? U: GODNOŚĆ?! C: patrzy w tłumacza google ale wyskoczyło mu człowieczeństwo- yes? U: GOOODNOOOŚĆ C : — U: (z największą pogardą)ech, imię? #heheszki #urzedasstory #urzad #cudzoziemcywpolsce #cudzoziemcy
@Brazylijczyk1: Kiedyś w gimnazjum na lekcji religii coś tam rozrabiałem i katechetka mnie spytała "pana godność?". Ja nie znałem jeszcze sensu tego wyrażenia i odpowiedziałem "jest"
@Brazylijczyk1: w klinice medycznej typu ę-ą, marmury i pseudokryształowe żyrandole, 23-letnia recepcjonistka z ryjem jak filtr na Instagramie chciała dopasować się elokwencją do poziomu wykończenia wnętrz i po użyciu wielu pretensjonalnych zwrotów powiedziała, że skopiuje moją godność >.< Potem przyszedł czas na jej wydrukowanie ;)
No akurat nawet ja musiałem się spytać ChataGPT co dokładnie oznacza "Pana Godność" (Czyli kogoś imię i nazwisko tylko powiedziane w inny sposób) bo szczerze to sam nie wiedziałem wcześniej więc rozumiem dlaczego ktoś szczególnie ktoś nie z Polski nie rozumie tego XD
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
U: Pana godność?
C: exsusme/szto?
U: GODNOŚĆ?!
C: patrzy w tłumacza google ale wyskoczyło mu człowieczeństwo- yes?
U: GOOODNOOOŚĆ
C : —
U: (z największą pogardą)ech, imię?
#heheszki #urzedasstory #urzad #cudzoziemcywpolsce #cudzoziemcy
Mam nadzieję że to pasta
No akurat nawet ja musiałem się spytać ChataGPT co dokładnie oznacza "Pana Godność" (Czyli kogoś imię i nazwisko tylko powiedziane w inny sposób) bo szczerze to sam nie wiedziałem wcześniej więc rozumiem dlaczego ktoś szczególnie ktoś nie z Polski nie rozumie tego XD