Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +110
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Większość zcarnej legendy o linux chyba pochodzi niestety od entuzjastów linuxa arch, który faktycznie jest dla pasjonatów, gdzie wszystko musisz załatwić w konsoli, ale taki mint, debian, czy fedora to wszystko klikasz kursorem jak w windows.
W dodtaku jak wybierazesz np lekkie środowisko graficzne to nawet z małą ilością ram system chodzi jak strzała, podczas gdy niejeden komp z 16/32 gb ram z Windows potrafi zamulać już po pół roku, bez ściągniętych wirusów.
Zgodzę się, że jeszcze 10 lat temu linux faktycznie nadawał się tylko do odpalenia przeglądarki, ale teraz nawet z grami jest na nim mniejszy problem niż np na windows.
#linux #linuxmasterrace #windows #technologia #informatyka #systemyoperacyjne
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz@dafto: Lol! Ale BS! Z dnia na dzień cokolwiek może przestać działać i potem czeka Cię sesyjka doktoryzowania się, dlaczego akurat ten Twój model płyty głównej albo modemu wifi nie współpracuje z nowymi aktualizacjami, albo dlaczego po zmianie lokalizacji repozytoriów źródłowych, Twoje błędne kombinacje pakietów spowodowały dziwny stan systemu, który jeszcze nigdy się nikomu innemu nie przydarzył.
@MiedzygalaktycznyMors: No na Windowsa to jest Concord czy Dragon Age Veilguard, wiec morda w kubeł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na Linuksie instalujesz i działa, polecam taki stan rzeczy
Ale ja nie mam 12 lat.
Po co to komu? Tylko niepotrzebne p---------e się z głupotami. Ktoś powie: no ale nie musisz z tego korzystać jak nie chcesz. Ale problem z tak otwartymi systemami otwartymi na nieskończoną konfigurację jest taki że z reguły
@mam_kosmate_mysli: to akurat nie jest problemem, na ogarnięcie Windowsa potrzebujesz jeszcze więcej czasu, a jednak w Polsce to właśnie Windows jest najpopularniejszy. Gdyby chodziło o czas, to najpopularniejszy byłby macos
Linuksiarz to tuner emeryt, który ma auto nad którym siedzi 8h dziennie i od 15 lat ten samochód nigdy i tak nie jeździł.
Spójrzcie ile ludzi ma na telach i
@Jarkendarion: gorzej, jak nie ma w co kliknąć, bo twojego adaptera sieciowego system nie wspiera, więc jedyne co możesz kliknąć to terminal, a potem sudo apt update && sudo apt upgrade sudo apt install -y build-essential sudo ./install-driver.sh... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Linux jest wspaniałą opcją bez której nie wyobrażam sobie współczesnego świata IT, ale
Kolejny neofita, rozpoczyna dyskusje uzywajac glupich przykladow i jeszcze gorszego