Aktywne Wpisy

uncle_freddie +219
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +187
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)

Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Także nawet jak masz premium to się może przydać
@Ranmus:
1. Gdzie takie rewelacje?
2. SmartTubeNext
Polecam cokolwiek innego
@Khornishon: nie no premium jest przydatne. Działanie w tle na iOS w samochodzie, w cenie youtube music. Podejrzewam, że da się bez premium obejść korzystając tylko przy komputerze, ale jak dużo na mobilce i ewentualnie na TV to jest w cholerę przydatny.
1. Wiesz co, dałbym sobie rękę uciąć, że kiedyś była taka wiadomość, ale nie mogę jej znaleźć teraz w wyszukiwarce. Być może takie coś nie miało jednak miejsca i złapałem się na jakiś baitowy nagłówek i bredzę. Możliwe, że chodziło o teoretyzowanie na podstawie warunków korzystania z usług Google, gdzie za niewłaściwe z nich korzystanie (w tym blokowanie reklam) firma zastrzega sobie prawo do zawieszenia lub usunięcia konta.
2.
Komentarz usunięty przez autora
listy filtrów> na samym dole rozwija się "Importuj" wkleja:
- > zastosuj zmiany na samej górze i voila