Aktywne Wpisy

KokiX +253
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +30
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Tu masz błędy w zapisie, bo wykop usuwa podkreślenia (_). Wrzuć proszę link do miejsca z którego to skopiowałeś.
Edit: Jeśli dobrze wyczaiłem co wykop zmienił to powinno być prawidłowe. Wklejaj proszę takie rzeczy jako cytat
źródło: Zrzut ekranu z 2025-07-31 09-17-29
PobierzKilka osób wyżej już napisała, że taka opcja się nie pojawia.
źródło: obraz
Pobierzthx
https://adnauseam.io/
@pieczen1: to akurat miałem i mam zaznaczone, ale filmy i tak są spowalniane, zakładam że opcja o której pisze OP jest innym, lepszym rozwiązaniem
UPDATE: Zaimportowałem sobie
źródło: Zrzut ekranu z 2025-07-31 10-28-46
PobierzKiedyś też była taka wojna, że korporacje wymyślały coraz to nowsze zabezpieczenia DDRy, aktywacje, cuda na kiju a kończyło się tak, że crackerzy zawsze te zabezpieczenia łamali na końcu.
źródło: rPdktkuTURBXy84ZDg4MDkxNC0yZWFkLTQ5ZjEtOWEwOS1lZDMyYmQ4ZDAxNGQuanBlZ5GTBc0EsM0CdA
Pobierzźródło: 43943b73d56fafdc45a142e9482c92c8168fcce55320dc53a2d4393d19cf9e11
Pobierz