Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sinti: ja to jeszcze się łudzę, że Wardega nagra na niego film po tym co ostatnio Gonciarz o nim gadał i będzie nowa drama. Ale druid zaszył się ze swoją lalą w mieszkaniu i nawet streama mu się nie chce odpalać
  • Odpowiedz
@Seledynka123: imo Wardęga się boi już wchodzić w takie otwarte konflikty, zwłaszcza z takim Gonciarzem, który bądź co bądź Perseuszem pokazał, że potrafi opinią publiczną umiejętnie sterować
  • Odpowiedz
  • 4
Perseuszem pokazał, że potrafi opinią publiczną umiejętnie sterować

@Gueral: no tak średnio bym powiedział, jedyne co go praktycznie wybroniło to fakt że nikt normalny nie ma ochoty i czasu się babrać w jego 20 godzinnych materiałach xD
przecież mu coś powiesz to powie "no i tak jak mówiłem w perseuszu numer 2137, to jest tak i tak" xDD
by coś sensownego nagrać trzeba cała drame śledzić od początku i nagrywać
  • Odpowiedz
@Sinti: przecież przed tym ostatnim odcinkiem Perseusza to chyba wszyscy byli po jego stronie, potem przedobrzył, poczuł się zbyt pewnie i to zaprzepaścił, co nie zmienia faktu, że jak chce to potrafi

to miałem na myśli pisząc, że potrafi opinią publiczną sterować

a Wardęga już stracił skilla, odkąd w pewnym sensie przegrał dramę z Konopskim to już wybiera sobie tylko głupszych oponentów
  • Odpowiedz
  • 4
chyba wszyscy byli po jego stronie

@Gueral: npcty i "commentary" które pieją jak zawieje aby kliki się zgadzały, oportuniści
teraz by nagrywali narracje odwrotną, tylko najpierw się musi ktoś odważyć pierwszy, patrzą póki co po sobie i na gonciarza, przecież nie będą ryzykować wyjścia przed szereg, jak nie wiadomo za kim teraz jesteśmy
ja nigdy (od czasów dramy) nie byłem za bestią a oglądałem każdy jego materiał i obiektywnie go oceniałem
  • Odpowiedz