Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +332
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +213
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
@Gueral: no tak średnio bym powiedział, jedyne co go praktycznie wybroniło to fakt że nikt normalny nie ma ochoty i czasu się babrać w jego 20 godzinnych materiałach xD
przecież mu coś powiesz to powie "no i tak jak mówiłem w perseuszu numer 2137, to jest tak i tak" xDD
by coś sensownego nagrać trzeba cała drame śledzić od początku i nagrywać
to miałem na myśli pisząc, że potrafi opinią publiczną sterować
a Wardęga już stracił skilla, odkąd w pewnym sensie przegrał dramę z Konopskim to już wybiera sobie tylko głupszych oponentów
@Gueral: npcty i "commentary" które pieją jak zawieje aby kliki się zgadzały, oportuniści
teraz by nagrywali narracje odwrotną, tylko najpierw się musi ktoś odważyć pierwszy, patrzą póki co po sobie i na gonciarza, przecież nie będą ryzykować wyjścia przed szereg, jak nie wiadomo za kim teraz jesteśmy
ja nigdy (od czasów dramy) nie byłem za bestią a oglądałem każdy jego materiał i obiektywnie go oceniałem