Aktywne Wpisy
kepinsky +351
#gastronomia #polska #jedzenie #napwiki
Byliśmy dziś z kumpela z pracy na lunchu w burgerowni Bydło i Powidło w Warszawie. Jedzenie w miare OK, ceny srednio-wysokie, zjedliśmy, zapłaciliśmy. ALE- Po sprawdzeniu paragonu, delikatnie mówiąc, w---------y się. Do rachunku doliczona została opłata 10% za serwis. Nie widzieliśmy w papierowym menu w restauracji takiej informacji. Z jakichś historycznych menu w internecie wynikało, że faktycznie cos takiegonpobierali ale
Byliśmy dziś z kumpela z pracy na lunchu w burgerowni Bydło i Powidło w Warszawie. Jedzenie w miare OK, ceny srednio-wysokie, zjedliśmy, zapłaciliśmy. ALE- Po sprawdzeniu paragonu, delikatnie mówiąc, w---------y się. Do rachunku doliczona została opłata 10% za serwis. Nie widzieliśmy w papierowym menu w restauracji takiej informacji. Z jakichś historycznych menu w internecie wynikało, że faktycznie cos takiegonpobierali ale
źródło: 1000006833
Pobierz
Salido +695
Minął 66. (z 66) dzień wakacji.
KONIEC WAKACJI 2025!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
286
KONIEC WAKACJI 2025!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
286
źródło: 1-453841-51
Pobierz

Mija 2 tysiące lat i.... nic się w tej materii nie zmienia."
Ministerstwo spraw wewnętrznych Izraela publikuje reklamy-filmiki na YouTube, w których to reklamach tłumaczy, że to wcale nie oni głodzą Palestyńczyków, a ONZ głodzi, bo Żydzi nie wpuszczają TIRów z pomocą przez swoją granicę, a TIRy stoją, bo ONZ nie pozwala im jechać.
Czego nie rozumiesz? Netanjachuju, inaczej Milejkowski, żymianin z Izraela od 2 tysięcy lat, powinien być nominowany do pokojowej nagrody Nobla, tuż obok Hitlera i Stalina.
Jezus, sztywniutki ziomek normalnych ludzi już 2 tysiące lat temu cisnął po żymianach.
Wielka szkoda, że tak mało żymian jest w Polsce. Oj, jaka szkoda. Oj, Oj, ojojoj.
Halo, słychać mnie? To ja, Adolf. U mnie w porządku. Nie mordujemy Żydów. Powtarzam. Nie mordujemy Żydów w Auschwitz. Czekaj, Miejkowski dzwoni. Milejkowski, co tam słychać ziomek? Tak, wiem, ty też nie mordujesz Palestyńczyków. Tak, powtarzam. Państwo Izrael nie popełnia zbrodni wojennych.