Wpis z mikrobloga

Nie jestem w stanie sobie przypomnieć pozytywnego snu. Mam je generalnie rzadko, a jeśli już, to albo wywołują uczucie strachu, albo w nich odjebię jakąś epicką krępującą żenadę.

A wam co się śni? Coś pozytywnego czy też negatywne rzeczy?

Dziś mi się śniło, że jestem jakby w stanie jakieś równowagi życiowej - czyli dobrze, ale ubzdurałem sobie że mi czegoś brakuje, spaliłem mieszkanie, poszedłem do pracy, ale chcialem uciec po 2h, złapał mnie kierownik to się wykręcałem jak debil że wcale nie uciekam tylko zaraz wrócę. A potem się obsrałem z tego co o-------m i serio chciałem wrócić do tego co miałem, ale wiedzialem że mnie zwolnili a policja chce mnie przymknąć za podpalenie xD

#sen #psychologia #zdrowiepsychiczne #przegryw #sny #morfeusz #umysl #freud #oneirologia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horse_with_horns: ja miałem ostatnio sen, że jakaś baba na mnie z nożem szła, broniłem się krzesłami, nawet stołem ale w końcu mnie drasnęła na brzuchu. potem nie pamiętam co było.
  • Odpowiedz
@Horse_with_horns: słucham sobie audiobooka "Człowiek i jego symbole" Junga,
facet twierdzi że sny są przekazem od nieświadomości, że nie jest to takie proste jak sennik dla każdego taki sam
tylko interpretacja jest indywidualna i kontekstowa, ale podobno dużo można się dowiedzieć o sobie
  • Odpowiedz