Aktywne Wpisy

Iudex +55
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
czteroch +253

pokaże Ci roczne korzyści
Żeby teraz się opłacało to byś musiał wziac auto które kosztuje tyle co zarabiasz przez rok a taki ruch jest głupi, bo zazwyczaj powinieneś brac auto o równowartości ~6 mięsięcy dochodu
@buntowniczaczupakabra: co xD
a co to jest przychód minus vat minus zus
@zibizz1: zawsze bawi
Jak ktoś ma czystą sytuację, brak kredytów, nie ma hipoteki i ma
zazwyczajżeby radzić ile ma wydać na samochód, a odstępstwo uważać za głupotę. I dlaczego 6 miesięcy, a nie 3 albo 9? Albo 7?Ta wasza przeklejana zasada to uwzględnia chyba, że zazwyczaj weźmiesz auto za tych 6-miesięcznych dochodów i po 2-3 latach