Wpis z mikrobloga

• 4
@piasek_w_spreju @Torqux @takowy_takowy @Malpigaj @Dezerterr Oddał mi dziś 1400zł. Z ciekawostek powiem że przyjechał do mnie Camaro z wypożyczalni i pokazywał mi filmiki ze swoimi wypowiedziami z perspektywy jakby wywiadu udzielał, no skisłem xD

Podpytałem też mamę parę dni temu czy wie co tam i jak tam u nich w rodzinie to masakra, ale nie chce mi się nawet pisać bo to materiał na wpis osobny
  • Odpowiedz
  • 0
@aja95 @Dezerterr Wczoraj wpadło 600zł. Miał wolę oddać 700 ale powiedziałem żeby było do równego.

Co do masakry w rodzinie to po prostu chłop jest zadłużony po same uszy, a podobno miał na wkład własny i myślał o własnym mieszkaniu. Dodatkowo dziewczyna z którą był od końca ogólniaka z nim zerwała.
Ja sam odnoszę wrażenie że chyba coś musi z tego zarabiać, ale po prostu pożera go styl życia który
  • Odpowiedz
@Antagonista-: Splaca Ciebie zaskakujaco szybko. Musi dostawac jakies zastrzyki finansowe co jakis czas. No ale jak mowisz raczej pod kreska niz nad. Juz dorabiac chce u Ciebie. A jaguar nie bez powodu przestal produkowac samochody xD.
  • Odpowiedz