prostowałem ruskie boty siejace panike to mi pozgłaszali wpis bo gdzies tam na koncu napisalem o trumpie xD no coz, ja sie smieje ze im atak dronow odwolal swieto marynarki w petersburgu
brawo moderacja, dajcie grooverowi pisac 100 razy dziennie ze nas rosja zaatakuje a wyjasnieniom ucinajcie zasiegi
@EditorTM: priwiet wania, pamietaj zeby uzywac mniej znanych kont zadajac takie pytania jak ci Polacy nie pasuja to na uj tutaj siedzisz i trolujesz za rubla zamiast sie zajac muchosranskiem?
@robertkk: Akurat ten żart to całkiem trafny xD Każdy kto chodzi po górach w Polsce i Słowacji widzi różnice, Polacy robią straszne bydło.
Jednak o samochodach i kulturze na drodze to kpina, Słowacy mają orzeszki w mózgach jak tylko miną znak informujący o wyjechaniu z miejscowości plus powodują sporo wypadków w PL
no coz, ja sie smieje ze im atak dronow odwolal swieto marynarki w petersburgu
brawo moderacja, dajcie grooverowi pisac 100 razy dziennie ze nas rosja zaatakuje a wyjasnieniom ucinajcie zasiegi
#ukraina #rosja #polska
źródło: hfdfhfhhdf
Pobierzjak ci Polacy nie pasuja to na uj tutaj siedzisz i trolujesz za rubla zamiast sie zajac muchosranskiem?
źródło: hrddfhdfdfh
PobierzJednak o samochodach i kulturze na drodze to kpina, Słowacy mają orzeszki w mózgach jak tylko miną znak informujący o wyjechaniu z miejscowości plus powodują sporo wypadków w PL
Wykop AD 2025