Wpis z mikrobloga

#danielmagical od początku mówiłem, że Krakus przeżywa właśnie najgorszy zjazd psychiczny swojego życia.
Jak do niego dotrze, co o-----ł przez ostatnie tygodnie, to kac moralny go wykończy na amen. Od tego już nie ma odwrotu.

Co innego o-----ć coś prywatnie w kryzysowym momencie życia, i otrzasnąć się z tego po czasie gdy wszyscy już zapomnieli, a co innego na oczach dużej widowni i internetu - gdzie internet nigdy nie zapomina.

Cóż, powiedziałbym, że mu nawet współczuję, ale normalny człowiek nawet w najgorszym momencie życia ma jakieś tam odrobinki instynktu samozachowawczego.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacekparowka: może być pierwszy, w końcu niecodziennie rozsypuje Ci się rodzina z żoną i dzieckiem xD Ale to, że Krakowiak już wcześniej był niestabilny psychicznie, to uwierzę.

W sumie to i tak lepiej, że szkodzi tylko sobie, bo ludzie z takimi skłonnościami potrafią niszczyć innym życie.
  • Odpowiedz
@naganiacz: nie wiem, bo nie zagłębiałem jego historii, ale ogólnie ponoć miał rodzinę, a nawet jeśli coś bym wiedział, to z przyzwoitości bym na wykop żadnych danych nie wyciągał, ale podejrzewam, że mu się rodzina rozbiła - aktualnie na Raszei wylądował z powodu zawodu miłosnego, i od tego momentu już go całkowicie psychicznie odkleiło xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Dziennik_Raszejski gwarantuję ci, że internet o nim zapomni 2 tygodnie po jego zniknięciu xD Upadlanie się na streamie już nikogo nie szokuje, on nawet niczego hardkorowego nie odwalił tak naprawdę
  • Odpowiedz