Wpis z mikrobloga

@Michael_Jackson_: fundacja "wychodzimy z przegrywu", normiki nam wpłacają hajs i dwa razy do roku lecimy do Hiszpanii nad ocean do willi gdzie wspólnie się modlimy, słuchamy muzyki, bierzemy smakołyki i cmoktamy latynoski. Podać blika czy ty pacjend?
  • Odpowiedz
@Michael_Jackson_: Oddziały dzienne psychiatryczne ale to są oddziały dochodzące na 2-3 miesiące. Masz tam od rana do popołudnia terapie grupową albo indywidualną i różne zajęcia dodatkowe, lekarzy psychiatrów.
  • Odpowiedz
@Michael_Jackson_: Idziesz do lekarza rodzinnego w przychodni. Prosisz o skierowanie na oddział dzienny psychiatryczny ogólny. Dzwonisz na oddział zapisujesz się na oddział. Zapraszają Cię na kwalifikacje czyli rozmowę z lekarzem/lekarzami czy terapeutami, Jak przebiegnie pomyślnie zapisują Cię w kolejkę oczekujących. Nie wiem gdzie mieszkasz ale ja byłem w Tworkach czekałem od kwalifikacji do przyjścia na oddział 4 miesiace.
  • Odpowiedz
@Michael_Jackson_: Pozytywne polecam jak ktoś się odważy i przełamie się do terapii grupowej i indywidualnej. Czekam na miejsce by pójść drugi raz. Bo musisz sam się otworzyć w którymś momencie, i słuchać historii przeżyć innych czasami naprawdę "mocnych" ludzi co są z Tobą na grupie codziennie po te 4-5 godzin, 3-4 razy w tygodniu.
  • Odpowiedz