Wpis z mikrobloga

@strusmig: Też mi to wyskoczyło i jako ekspertka sądzę, że tekst jest napisany przez AI ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pomijając to, to opis jest jakiś taki pretensjonalny, oczywiście trzeba mieć wymagania, ale można to wszystko ująć w trochę inny sposób plus gość nie napisał nic sensowego o sobie.
  • Odpowiedz
@strusmig: Po pierwsze za długie, a po drugie nie ma sensu mieć protekcjonalnego tonu bo to od razu skreśla większość kobiet z radaru. Te, które zostaną to są nudne i mało dorosłe kobiety, które nie miały ojca.

Zamiast tego powinien powiedzieć wprost co chce, co nie chce bez tego całego p---------a i unikania mówienia wprost o co mu chodzi - daje vibe pt mówię co chce ale jednak się ukrywam
  • Odpowiedz
@strusmig: za bardzo to dla mnie przegadane, wręcz jakieś egotyczne ja to ja tamto - można to ująć w mniejszej liczbie mniej pompatycznych słów

albo wręcz odwołać się do klasyki - "szukam #szaramyszkadlaanonka byle kochała, nie zdradzała i nie biła" xD
a efekt ten sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@strusmig: oczywiste ze wygenerował to chatgpt przez prompt "napisz mi zabawny opis na portale randkowe ale nawiąż do tego ze jestem mechanikiem. informację o mnie...". no i zapomnial ze jakoś średniak robol nie ma prawa narzekać w opisie.
  • Odpowiedz