@opinel i ten wysryw singla xD jak bedziesz miec dzieci to zrozumiesz a i kodiaq ma bardziej przestrzenny bagaznik od superba w kombi, wszystkie argumenty spermiarza zbite,zamykam temat
pamiętam w top gear i GT Clarcson zawsze wyzywał na SUVy - w sumie 100% racji ale każdy kupuje co mu się podoba - każdy ma swoją białą czekoladę która mu smakuje i nikomu nic do tego
@opinel: Mnie z kolei wkurza że już prawie nie robią aut w lekki teren. Dla mnie priorytetem jest żeby auto było wysokie i miało 4x4, bo wyobraź sobie że niektórzy nie jeżdżą tylko po mieście i autostradach. Domęczam w robocie X-traila t31 i nie mam za bardzo na co go wymienić poza g wagonem albo land cruiserem xd Gówna do szurania dupą po asfalcie u mnie nie zdadzą egzaminu. Chętnie
Zobacz ile pick-up'ow jezdzi po naszych drogach, gdzie te auta nie maja racji bytu chodzby ze wzgledu na duzo wieksza ilosc opadow w roku w porownaniu do takiego Teksasu. Tam ma to sens, ale u nas to jest modne.
@Ruotian: kolega chyba nie wie po co kupuje sie pickupy
@opinel: zesral sie o to co ludzie kupują a potem zglosil moj post moderacji, bo się zesrał, że mu napisalem, ze sie zesrał. Co za biedny umyslowo czlowiek
moda na SUVy byla w USA, gdzie jest duzo miejsca i szerokie drogi.
@Ruotian: Przede wszystkim w USA powstała przez wylobbowanie wyższych norm spalania dla pickupów i SUVów. Nie opłaca się tam kupować małego samochodu bo wcale nie będzie proporcjonalnie tańszy. A u nas to debilizm, moda z zewnątrz.
@bArrek: niech ci sie debilu podoba coś lepszego
ale każdy kupuje co mu się podoba - każdy ma swoją białą czekoladę która mu smakuje i nikomu nic do tego
Chętnie
@Ruotian: kolega chyba nie wie po co kupuje sie pickupy
@Ruotian: Przede wszystkim w USA powstała przez wylobbowanie wyższych norm spalania dla pickupów i SUVów. Nie opłaca się tam kupować małego samochodu bo wcale nie będzie proporcjonalnie tańszy. A u nas to debilizm, moda z zewnątrz.
No i co z tego że się zesrał.
Ma prawo.