Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +162
Wspomnijmy tych, którzy odeszli na zawsze z naszego grona.
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
źródło: Znicz%20w%20kszta%C5%82cie%20serca
Pobierz
yourgrandma +39
źródło: f44b8309bc39cd1c0f9a6e8ced62283d7cd372a982a8cc7f727789d25be56d18
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dire Straits - Brothers In Arms 48.8% (332)
- Led Zeppelin - Stairway to Heaven 51.2% (349)

Widziałem po zdjęciach, że Tiger and Bear na Floriańskiej ma spory wybór, wie ktoś czy przetestuje tam perfumy od Xerjoff, Creed, Pana Dora lub Sospiro?
Przy okazji jeszcze się zapytam, jak tam z obsługą, krzywo patrzą czy może jest szansa, że jak ładnie poproszę to dostanę próbkę?
#perfumy
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd,w400
PobierzDziękuję za komplement! (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file7615233274449542973
Pobierz1) Tiger and bear: xerjoff, creed, pana dora, memo paris, new notes, mancera, goldfilend and banks
2) Galilu: ex nihilo, penhaligons, federic malle, byredo, matiere premiere, heeley, escentric molecules, maison crivieli, diptyque, bibi paris, le labo, ds durga, matiere premiere
3) Mood scent bar: Fugazzi (zerknij Nocologne jak nie znasz :D), essential parfums, filipo sorcinelli, marc antoine
Po twoim opisie, to najchętniej bym się udał do lulua i dragonfly, ale chyba mi czasu nie starczy :/
Następnym razem może zatrzymam się na pół dnia i zrobię trasę po perfumeriach, zwłaszcza że są niedaleko od siebie :D
Jeszcze raz wielkie dzięki :)
Akurat wracam z Krakowa i udało mi się zahaczyć jedynie o TigerAndBear na floriańskiej, poza markami które wymienił @khetar było jeszcze Amouage z takich bardziej znanych :)
Spotkałem bardzo, ale to naprawdę bardzo miłą Panią ekspedientkę-pasjonatke, spędziłem z nią cały mój wolny czas na rozmowie o perfumach i miałem trochę szczęścia, bo dopiero jak wychodziłem to przyszedł