Aktywne Wpisy

new-object +321

Farezowsky +89
Drwal Rębajło zrzucił filmik gościa, który go krytykował. Co najlepsze, krytykował film o tym jak go Netflix próbuje zniszczyć bo "wyraża swoją opinie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) I jeszcze przy okazji coś tam gadał na YT a potem jak grzeczny piesek sam poszedł do tego YT xD
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
źródło: G6rRWpZWkAA82gh
Pobierz

Zależy głównie na:
- dobrze wyglądającej i działającej nawigacji i prowadzeniu po gpx (+szybkie przeliczenie po zjechaniu z trasy) po kilku filmach Wahoo wygląda lepiej
- dobrej widoczności w słońcu - tu Karoo chyba wypada lepiej
- stabilności i płynności działania
- łatwości przesyłania gpx
Cala reszta aż tak istotna nie jest, na dluzej niz 8h i tak nie wychodze, a mam dość gubienia sie, szukania drogi i sprawdzania trasy w telefonie xD
#rower #nawigacjarowerowa
Jeśli chodzi o synchronizację ze strava, ride with GPS czy aplikacją sponsorowaną przez komary i kleszcze to bez problemu. Sam plik gpx można też otworzyć za pomocą aplikacji wahoo z poziomu telefonu.
Miałem K2 i tak bez zachwytu. Te "do 8h" szybko się okazywało, że to bardziej 6-7 i dłuższy wypad (np z przerwą na obiad pod drodze) kończył się w czerwonym zakresie.
Miałeś K2, a co masz teraz?
@ujdzie: Piszę wam od kilku miesięcy, jest na rynku 1050. Kiedyś sobie przemyślisz moje słowa bo dwa razy zapłacisz. Przecież najwcześniej w maju będzie, 2026.
No jest to sposób na życie.
Pewnie rozwiązaniem jest Edge MTB, który wprowadził m.in. niezłą integrację z trailforks, ale mi
@ujdzie: Zwykły rower, zwykłe mocowanie, w lezyne zerwałem gwint więc lezy na chinskim patencie i gumach, co ty piszesz?
źródło: 20250729_172757
Pobierz@ujdzie: Gravel? O matko co mi ludzie przypisują, tylko szosa.
Te twoje hopki to ja każdego dnia lepiej wytrzepię na donegalskich upierdach. Nie ma prawa się wypiąc.
850 się nie wypnie ale 1050 tak...dżejzas :)
źródło: 20250729_222227
Pobierz