Wpis z mikrobloga

"normalni" co gardzą i lewicą i prawicą.

@Imagination: Przecież ci to najczęściej lecą właśnie takimi poglądami typowego prawaka z kanału zero, tylko mają na tyle mało świadomości, że wydaje im się, że ich poglądy powinny być domyślnymi dla wszystkich, więc z pewnością są centrum xd
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Przecież tam wyśmiewają takich prawaków z kanału zero. Nie jest idealnie, ale porównując z resztą internetu to jednak nie ma takiego zacietrzewienia partyjnego i logicznego myślenia jest znacznie więcej.
  • Odpowiedz
  • 1
@3I_i ja parę lat temu jeszcze przed wojną poznałem Ukrainkę która mówiła że ogląda dzikiego bo w ten sposób się polskiego uczy bo on mówi taką mową potoczna a nie jak w podręczniku pełnymi zdaniami.

Jestem ciekawy czy dalej go ogląda xD
  • Odpowiedz
ale wykopki raczej lewicowe są xD

@Wokawonsky: Jak dasz pół wykopu na czarną listę, to może wtedy tak. A nawet to nie wyjdzie, bo dobijesz do 1000.

co XD to chyba inne mirko i główną widzimy

@StdPtr: Starczy wejść w losowy wpis o Braunie. Czy "woke". Faktycznie, setki "lewaków" od razu widać.
  • Odpowiedz
@Tommy__: dać się zmanipulować żydowi to nie wstyd. Oni są inteligentni, przedsiębiorczy. Dać się zmanipulować tym z obrazka, no to już trzeba buzia oddychac
  • Odpowiedz
@Tommy__: tak serio to wszyscy jestesmy manipulowani przez taką czy inną agendę. Wątpię żeby w dobie mediów społecznościowych ktoś był od tego wolny.
  • Odpowiedz
Czy jest jakiś autor/format podobnego kalibru, który byłby zbieżny z poglądami Twoimi czy innymi wykopkami z mirko?

@tired_of_life: Jan Piński z obozu radykalno-wariackiego jak powiedział redaktor Kożuszek D
  • Odpowiedz