Wpis z mikrobloga

może i ta śmieszna "wojna" trwała tylko 4 dni, może i Królewska Armia Kambodży wystrzeliła ze 2 magazynki z kałacha do jakiegoś drzewa w dżungli
ale takiemu jutubowemu wyjadaczowi jak klapcio nie będzie przeszkadzało wrzucać clickbaitowych tytułów, z których nic nie wynika przez następny miesiąc
jak widać wpadło troszkę ekstra wyświetleń, taka okazja na reaktywację PąPę nius, ale ten przepity bejowy łeb jest zbyt leniwy

#raportzpanstwasrodka
levzor - może i ta śmieszna "wojna" trwała tylko 4 dni, może i Królewska Armia Kambod...

źródło: obraz

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@levzor: eee..tam ponad setka cywili poszła, Grady itd ;) więc taki poligon ino wśród cywili ( ͡° ͜ʖ ͡°) zadzwonił jeden Chińczym do szefa z USA i się dogadali ot..za chwile powtórka z rozrywki ( ͡° ͜ʖ ͡°) PS GAPę czasem oglądam choć byłem i jestem od Polonii 1..;) ehhh..kiszonki Resort..dzisiaj jak mi pokazał ten ogródek ze świniami, kozami i kurami pomyślałem
  • Odpowiedz
@levzor: Klapek już pewnie kombinował jak zmonetynować te wojnę, wrzucał clibaitowe filmy czekając na telefon z TVN żeby zostać korespondentem wojennym, a tu źli Khmerzy zawarli pokój
  • Odpowiedz