Wpis z mikrobloga

@curiousboi: żrą dużo, mało się ruszają. Wiem bo jak się ostatnio prawie nic nie ruszałem (2-3k kroków dziennie) to się spasłem do 88kg, teraz zeszło do 84 i ciągle zbijam, a jem mniej więcej tyle samo co wcześniej.
Receptura jest prosta. Musimy więcej autami jeździć i w ogóle przestać chodzić jak amerykanie
  • Odpowiedz
Bo syrop glukozowo fruktozowy jest w---------y do wszystkiego i uzależnione dzieci się nie mogą powstrzymać żeby nie zjeść słodyczy. A ich starzy nie pilnują małych spaślaków żeby jadły zdrowo i dużo blonnika
  • Odpowiedz
@curiousboi zauważyłam właśnie też że już nie ma praktycznie nigdzie zdrowego balansu w diecie tylko albo dziewczyny chude jak patyki bez masy mięśniowej albo znowu potężne rozwory, nie ma nic pomiędzy
Ciężko spotkac ludzi którzy nie są albo skrajnie wychudzeni albo skrajnie zapasieni
W Niemczech to samo widzę albo laska 45 kilo albo 120 kilo jakby nie można było ważyć 60-70 crazy work
Ludzie przesadzają albo w jedną albo w drugą
  • Odpowiedz
@curiousboi no i dużo ludzi ma w Polsce niezdrowe relacje z jedzeniem , że albo właśnie Wielka paczka chipsow jak u niej na zdjęciu albo znowu jedzenie jednego liścia sałaty dziennie
Zamiast sobie wyrobić zdrowe nawyki żywieniowe i liczyć mniej więcej kalorie ale jeść normalnie bez głodówek
Szczupłość też nie jest zdrowa jeśli pochodzi ona z głodówki i braku aktywności
  • Odpowiedz