@OlgierdanoTivi: w ogóle widziałeś jak się tam nagrzał ten cały ZbitaMysza? przed chwilą dziś już chyba 20 raz edytował ten swój artykulik 😆 coś słabo im wychodzi to udawanie neutralności, widać że dupki pieką
@NiezadowolonyKontrahentMarioli: bo to miękkim CH robione gówniarze. ,,znany jest z farmazonienia" pisze o mnie jakiś flet. To dobrze by było taką listę pokazać jak z tego znany jestem. Może fake news dla donejtów o hospicjum albo info o śmierci Konona albo może info o godzinie i miejscu pogrzebu
@OlgierdanoTivi: Dostałeś odpowiedź 2 tygodnie temu, odpisałeś na nią i wyglądało, ze rozumiesz, co się do ciebie pisze. Jakie to "złe info", które miało niby trafić do dziennikarzy i zaszkodziłoby śledztwu? Sadź się do starych wersji kononopedii i do ich redaktorów. Strona stoi ponad rok, sto razy pisaliśmy, żeby się z nami kontaktowac i pomagać w poprawkach na stronie. Zrobiliśmy wszystko jak należy po kontakcie z tobą i nie robiliśmy
@KononopediaRu: Kononopedia na innych serwerach stała od lat, jakoś ci nie przeszkadzało, żeby pisać do tamtejszych redaktorów o poprawienie tego, co uważałeś za niesłuszne. Teraz się sadzisz, bo nudy w życiu, chociaż skorygowaliśmy od razu po kontakcie. Ciekawe czy z tamtymi adminami miałeś jakikolwiek kontakt czy mieli cię na tyle gdzieś, że nawet nie raczyli odpisywać.
@KononopediaRu: Tak, to są stare info ze starych kononopedii, które ci nie przeszkadzały. Tak, przejmując stronę musieliśmy przekonwertować mnóstwo informacji jednocześnie. Tak, prace nad treściami trwały ponad rok i nadal trwają. Ty masz swoje biuro, my też mamy swoją pracę i nie siedzimy nad stroną 24/7, żeby dopieszczać twój profil. I odnośnie niewielu informacji nt. twoich zasług, również nie jest to prawda. Informacje odnośnie twoich działań są zawarte na wielu
@NiezadowolonyKontrahentMarioli Po napisaniu treści trzeba poprawiać literówki i dodawać załączniki, jak na załączonym obrazku, bo pisze się "z palca" a nie z "chatu gpt". Stąd wynikają wielokrotne edycje. Korzystajac też z wszelakich zabezpieczeń strony, często niestety zrywa internet.
"Oficjalne i jedyne stanowisko ws. farmazonów i wszelkich prób wciągania strony w konflikty znajduje się tutaj Olgierdano - KononopediaRu. Wszelkie informacje będą zawarte wyłącznie na stronie i tylko tam
@OlgierdanoTivi widocznie kononopwdi mamusia była zła kobieta i on myśli, że wszystkie kobiety są złe. Zaburzenia z dzieciństwa pozostają do końca życia
Kononopedia na innych serwerach stała od lat, jakoś ci nie przeszkadzało, żeby pisać do tamtejszych redaktorów o poprawienie tego, co uważałeś za niesłuszne
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
źródło: wiadomosc_do_antylateksowego_lukasza
Pobierzźródło: stara_konono_1
Pobierzźródło: stara_konono_2
Pobierzźródło: image
PobierzChwila, chwila... Przeciez:
"Oficjalne i jedyne stanowisko ws. farmazonów i wszelkich prób wciągania strony w konflikty znajduje się tutaj Olgierdano - KononopediaRu. Wszelkie informacje będą zawarte wyłącznie na stronie i tylko tam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zdziwiłbyś się ( ͡° ͜ʖ ͡°)