Aktywne Wpisy

cocojambo210 +126
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +42
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

Czy jak bym Wam podał modele to moglibyście mi powiedzieć czy da się jedno połączyć z drugim i w jaki sposób? Zależy mi na opinii kogoś kto się zna a nie na pytaniu #chatgpt bo pewnie czeka dużo pułapek o których nie wiem. Czy ktoś może pomóc? Nie lubię niewykorzystanego potencjału i gdy rzeczy się marnują a tutaj mnie zastanawia czemu tak duże głośniki leżą nieużywane u nich.
Zestaw kina domowego to: PHILIPS LX 8300SA
A Telewizor to: SAMSUNG QE55Q67CAUXXH
Pewnie wymagane będzie odnalezienie i przeczytanie specyfikacji, ja bym to zrobił ale nic mi to i tak nie powie bo się nie znam.
CHCE KTOŚ POMÓC? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zrobie niespodzianke rodzicom
#pytanie #elektronika #telewizory #tv #smarttv #smarthome #philips #samsung #rtveuroagd #polskiedomy #dom
źródło: asd asd asdasdas daads
PobierzJeden w cenie 7 zł, drugi w cenie 130 zł.
Patrząc na te różnice to jeden z was sie chyba myli, tyko który? Be sprzęty zaproponowane mają inne wjeścia.
Być może tych kabli powinno tam się znaleźć więcej ale ktoś je odpiął - nie wiem.
I jeszcze jedno... czy ja nie będe potrzebował jakiegoś extra dodatkowego kabla idącego od telewizora do tego adaptera? Bo wiecie, z telewizora nie wychodzi wiecej kabli niż jest to potrzebne.
źródło: digi
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Czyli mam kupić taki zestaw jak niżej czy gdzieś kryje
Komentarz usunięty przez autora
🤯 będę miał konwerter... Podłączam konwerter zasilaczem do prądu. Potem...
Podłączam do konwertera telewizor kablem Coaxial.
Potem podłączam do konwertera centrum tego zestawu kina domowego kablem
Co ciekawe, opis konwertera wskazuję na to, że ma być 5.1!
Sporo się naszukalem aby nie brać z AliExpress tylko z Allegro ale znalazłem używany. Co ciekawe, w zestawie od razu komplet obu kabli więc super! Jedyny minus że sam konwerter ładuje się przez USB a nie wtyczką do gniazdka (w domu mam wolne tylko jakieś słabiutkie, chińskie wtyczki