Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem że czekolady zaczęli pakować do opakowań po 90/80g zachowujący przy tym mniej więcej wcześniejszą wielkość opakowania.

ALE Lindt przeszedł sam siebie. Zaczęli pakować gorzką czekoladę po 50g, a opakowanie jest nawet troszkę większe niż standardowe 100g które też mają w ofercie.

#lindt #czekolada #zakupy #carrefour #afera #jedzenie
pytajacy_r - Ja rozumiem że czekolady zaczęli pakować do opakowań po 90/80g zachowują...

źródło: skandal

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pytajacy_r przecież te gorzkie sto procent to chyba zawsze były pakowane tak samo w mniejszej gramaturze, żyłeś pod kamieniem czy jak? A Lindt jak wyżej się odezwały wykopki. Oczywiście gowno no lepsza jest taka z uj wie skąd z manufaktury koczkodan ale nazwy już nikt nie poda. Excellence jest średnia ale creation jest super przy czym w Polsce to prawie ich nie ma, u Niemca masz wybór i polecam
  • Odpowiedz
@zibizz1: @SzumlewiczLover nie lubię tych mieszanek, smakują mi tylko te z czerwonego opakowania. Tak samo jak Merci powinno mieć tylko trzy smaki (zielony, fioletowy i nie pamiętam koloru ale jakiś taki kawowy w smaku), reszta do kubła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz