Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +287
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +4

Jeszcze się okaże, że najpowszechniejszym zjawiskiem w uniwersum nie jest mitomania tylko ego bardziej kruche od porcelany
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Widzę że się źle napisałem w drugiej części zdania,już to kasuję.
Bo miało byc,dwa razy antylateksy
Mój błąd
Robią złą robotę i to fakt bo gdyby nie ja i Konrad to by kilka razy dobre farmazony poszły do mainstreamu.
Już kilku dziennikarzy poinformowałem że kononopedia to żadne źródło to się pytają o różne rzeczy czy to
Tyle dobrego, że to i tak nie ma najmniejszego wpływu na śledztwo prokuratorskie, które pozostaje główną drogą do ostatecznego udupienia Sradka (⌐ ͡■
Prywatnie pomagam z dokumentowaniu postępowania w sprawie Konona jednemu z redaktorów, ale z oczywistych przyczyn zachowam to w tajemnicy, któremu.
Więcej do powiedzenia nie mam nic.