Wpis z mikrobloga

@OlgierdanoTivi: czyli kolejni, nomen omen, członkowie klubu złamanych serduszek wpadli w furię ( F U R I A) po odrzuceniu swoich zalotów i/lub super atrakcyjnych ofert w stylu „I recieve inside info, you recieve shit”? No kto by się spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeszcze się okaże, że najpowszechniejszym zjawiskiem w uniwersum nie jest mitomania tylko ego bardziej kruche od porcelany
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Heh już bez przesady z tymi lateksami, ktoś kto pisze o Srawku "bestia z bielska bijąca swoją konkubinę/malwersant finansowy" nie może być lateksem. Nadużywanie tego słowa może spowodować, że straci ono na znaczeniu, bo już każdy absolutnie w uniwersum jest nazywany lateksem, nawet jak jedzie po bielszczaku równo. Jak dla mnie to robią robotę bo to jedyne miejsce w internecie, gdzie dane bielszczaka latają i nie mogą wylecieć, i
  • Odpowiedz
@browarosss12: przecież dzięki mnie jego mordą jest w wywiadzie w fakcie czy u Stonogi, a dane we wszystkich mediach największych w kraju. Więc ich robienie dobrej roboty nie jest do niczego potrzebne.

Robią złą robotę i to fakt bo gdyby nie ja i Konrad to by kilka razy dobre farmazony poszły do mainstreamu.
Już kilku dziennikarzy poinformowałem że kononopedia to żadne źródło to się pytają o różne rzeczy czy to
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Jak się tobie wydaje, że ktoś sobie z kononopedii pisze z tu prywatnego konta i się do ciebie sadzi, to masz nieźle naprute na bani. Najpierw płaczesz coś w mailach o prośbie usunięcia twoich "obraźliwych" pseudonimów ze strony oraz informacji, że ci nie zależało na kononowiczu, bo niby zależało, a teraz sadzisz się i prowokujesz na wykopie, mimo że jasno próbowaliśmy się porozumieć i sensownie ogarnąć twój profil. Zresztą,
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Problem z kruchym ego to ma ewidentnie Olo, skoro nadal chce mu się bić o aferkę sprzed dwóch dni o jednego krytykującego go mema i srać do własnego, antylateksowego gniazda (Kononopedii), bo coś mu tam się w artykule o nim samym nie spodobało XD
Tyle dobrego, że to i tak nie ma najmniejszego wpływu na śledztwo prokuratorskie, które pozostaje główną drogą do ostatecznego udupienia Sradka ( ͡
  • Odpowiedz
@Pierzgalski_2003 Strona jasno informuje, że nikt z prywatnego konta nie będzie się tu udzielał ew. nie będzie przyznawał, że prowadzi stronę. Jeśli jesteś jednym z redaktorów, co za moment sprawdzimy, musimy zakończyć współprace. Nie ma sensu dawać uwagi ludziom, którzy tylko tego chcą, bo z tego żyją i na tym ciągną. Jego farmazony będą wyjaśnione na profilu, to koniec stanowiska strony.
  • Odpowiedz
@KononopediaRu: Nie jestem redaktorem, tylko sympatykiem i byłym (jeszcze sprzed ruskiej domeny) edytorem szeregowym :)
Prywatnie pomagam z dokumentowaniu postępowania w sprawie Konona jednemu z redaktorów, ale z oczywistych przyczyn zachowam to w tajemnicy, któremu.
Więcej do powiedzenia nie mam nic.
  • Odpowiedz