Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +48
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +527

Proponuję abyśmy za jakieś 30 lat zaczęli wyburzać po kilka najbardziej opustoszałych miast rocznie i wszystkie drogi i tory do nich prowadzące. To dlatego aby za te 100 lat ci którzy przyjdą na nasze miejsce, nie korzystali sobie za darmo z polskich dokonań. Niech se budują wszystko od nowa.
Po prostu jakiś etap historii się zamknie... Przynajmniej Polska skończy się na własne życzenie a nie że by ktoś nas wybił.
#demografia #przemyslenia #przemysleniazdupy
@kwiatekelo: To już się masowo zaczęło po 1989 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 88ED499F-465A-4ADF-8CED5062148BFD64
Pobierz