-kwestionuj, że robienie gier jest jakkolwiek trudne lub czasochłonne -wyzywaj raz w tygodniu losowo wybranego dewelopera od nierobów -zapowiedz własną grę w stylu diablo -okazuje się, że nawet nie miałeś pojęcia jakie to jest wyzwanie -"widzowie to był taki żart, robimy grę w stylu bullet heaven" -deklarujesz, że będzie gotowa za pół roku na jakiś tam event -zrób streama na którym kompromitujesz się aktualnym stanem gry -wyjaśnij ludologicznie typa który ją krytykuje -okazuje się, że g---o będzie z tej gry, nic nie umiesz, jedyne na czym się znasz to bicie meneli i udawanie śmiechu z duszeniem się -kiszakfejs.jpg -ignoruj wszelkie pytania o grę z czatu i komentarzy -jak już się odnosisz to z agresją na najprostsze pytania -wróć do oglądania jak tamae ogląda arkadikussa który ogłasza upadek Ubisoftu 5 raz w tym tygodniu
@NiluKlejnot dokładnie, mam tak samo. Najlepszy przykład: jego chat jak ogląda to ghost of yeti xD dla mnie ta gra jest prześliczna a on się dowala do wszystkiego i jego chat jak małpy też. W z drugiej strony ta chińska gra wygląda dużo słabiej, a tam się spuszczają. Trochę tak jak eksperyment asha. Jedno widzisz ale czekasz na opinie guru i do niej się dostosowujesz
@NiluKlejnot @alverini: nie chcę być party pooper, ale tak się zachowuje czat każdego streamera, bo kim trzeba być, jak nie oddanym fanatykiem, żeby oglądać przez 5 godzin dziennie jak chłop gra w grę i p------i głupoty, przecież można samemu zagrać mam kilku swoich ulubionych streamerów, ale nigdy nawet nie wchodziłem na twitcha xD po co, skoro 'shoterzy' na youtube robią kilkunastominutowe kompilacje najlepszych momentów z 5-8h streama, no nie
@sir_nietzsche nie zachowuje się, wejdź na stream jakiegoś arquela, overpowa czy nielubianego randombrucea. Nie ma tak bezkrytycznego podejścia. On ma publikę w stylu amerykańskim, gdzie to widzowie dziękują że łaskawy pan streamuje
@NiluKlejnot: @sir_nietzsche każdego innego typ po prostu banuje i ukrywa. Mam u niego shadowbana w komentarzach na youtubie od nie pamiętam nawet kiedy, gdzieś jak produkował taśmowo materiały o starfieldzie i diablo 4 to chyba wyłapałem. Sprawdziłem to drugim kontem, mój komentarz był po prostu niewidoczny xd
Nie masz na czacie normalnych ludzi bo wszyscy już wycięci i zostawił sobie samych fanatycznych wyznawców.
@alverini: Na swój sposób śmieszne jest to, że nie mam pojęcia o kogo *konkretnie* tutaj chodzi... a z drugiej strony, widziałem kilku youtuberów/twiterowców co łapią się na większość z tych punktów. Ragebait na każdym kroku, jechanie po większości branży i diagnozowanie przyczyn jej upadku (zwykle "woke"), zbiórka na jakiś rewolucyjny projekt. Potem ciągnie się to latami, bez żadnych efektów, tylko kasa nowa ciągle potrzebna - a zbyt dociekliwe pytania są
@alverini: oprócz dwóch devlogów coś pojawiło się jeszcze na temat tej gry? miał być chyba stream co tydzień i od razu temat umarł, a szkoda bo byłem ciekawy jak wygląda praca nad taką grą.
-wyzywaj raz w tygodniu losowo wybranego dewelopera od nierobów
-zapowiedz własną grę w stylu diablo
-okazuje się, że nawet nie miałeś pojęcia jakie to jest wyzwanie
-"widzowie to był taki żart, robimy grę w stylu bullet heaven"
-deklarujesz, że będzie gotowa za pół roku na jakiś tam event
-zrób streama na którym kompromitujesz się aktualnym stanem gry
-wyjaśnij ludologicznie typa który ją krytykuje
-okazuje się, że g---o będzie z tej gry, nic nie umiesz, jedyne na czym się znasz to bicie meneli i udawanie śmiechu z duszeniem się
-kiszakfejs.jpg
-ignoruj wszelkie pytania o grę z czatu i komentarzy
-jak już się odnosisz to z agresją na najprostsze pytania
-wróć do oglądania jak tamae ogląda arkadikussa który ogłasza upadek Ubisoftu 5 raz w tym tygodniu
#kiszak #arkadikuss #bekazludologow #bekazludologuff
źródło: Przechwytywanie
PobierzW ten sposób to się kurły z OF'a tłumaczą
https://youtu.be/hS_F__RU1nI
mam kilku swoich ulubionych streamerów, ale nigdy nawet nie wchodziłem na twitcha xD po co, skoro 'shoterzy' na youtube robią kilkunastominutowe kompilacje najlepszych momentów z 5-8h streama, no nie
Nie masz na czacie normalnych ludzi bo wszyscy już wycięci i zostawił sobie samych fanatycznych wyznawców.