Wpis z mikrobloga

@yahoomlody tu nie chodzi o wyzywanie kogoś od incela czy przegrywa. Wręcz przeciwnie!!!
Tak jak wspomniałeś:

jak tobie jest z tym ok to twoja sprawa

I na tym powinna się zacząć i skończyć cała konwersacja. Jeśli tobie takie zachowanie przeszkadza to pełen luz i żyj sobie z takimi a nie innymi poglądami i mnie to też nie obchodzi. Jak będziesz szukał partnerki to dobierzcie się też tak żebyście się wzajemnie akceptowali i życie sobie
  • Odpowiedz
@Kinda: jego psycha jest zasilana przez niebieskie piguły brane garściami i w jego przypadku to działa bo mu się wiedzie, ale jakby mu się powinęła noga na wcześniejszym etapie kariery i stara by go puściła z torbami to by sobie dał wkręcić, że to jego wina i pewnie by się szybko wylogował z tego świata jak wielu jemu podobnych.
  • Odpowiedz
dobrze wiedzieć, że śmianie się z tego jak lewandowska promuje swoje obozy dla grażyn = incel i mizogin xD

@yahoomlody: nie twierdzę tak. Być może pomyliłem się tak odnośnie Ciebie, ale tamten komentarz który zacytowałem wskazywał że istnieje duże prawdopodobieństwo że jesteś jednym z udzielających się na tamtych tagach. Za dużo już się naczytałem tekstów i to jest męczące kiedy dalej czytam pillowe wysrywy bo ktoś nie taguje
  • Odpowiedz