Aktywne Wpisy

Leniek +324
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
Sophos +101
Jeśli chodzi o sprzedaż alkoholu na wynos, to jestem za modelem szwedzkim.
Chcesz kupić wino czy wódkę? Proszę bardzo — ale tylko w specjalnym sklepie, otwartym od 10:00 do 19:00 (albo nawet do 18:00, już nie pamiętam jak to tam dokładnie).
Ale nie na stacji benzynowej.
Nie w Żabce.
Nie w „warzywniaku”.
I na pewno nie w markecie przy kasie obok lizaków.
Chcesz kupić wino czy wódkę? Proszę bardzo — ale tylko w specjalnym sklepie, otwartym od 10:00 do 19:00 (albo nawet do 18:00, już nie pamiętam jak to tam dokładnie).
Ale nie na stacji benzynowej.
Nie w Żabce.
Nie w „warzywniaku”.
I na pewno nie w markecie przy kasie obok lizaków.

źródło: temp_file9117423953967243875
Pobierz@Satan_Was_a_Babyboomer: żeby się wypłacić musiał by fuchy w kołchozie brać żeby mieć co do gara włożyć.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Normalnie jest. To tu wypisujecie to projekcje i urojenia bandy przegrywow z psychicznymi problemami. Normalny prawdziwy świat funkcjonuje trochę inaczej niż w waszych głowach. Odstawcie wykop i przestańcie być toksyczni.
@yahoomlody: tak ale jak Robercik miał tyle to był jeszcze biedakiem z polszy, inny mental
@Notes: tak i nie, ze względu jak funkcjonuje swiat są przegrywy, związek przyczynowo skutkowy się kłania
Z kolei znam pełno przypadków z własnego
w sensie jestem toksycznym przegrywem z wykopu, bo nie chciałbym żeby moja kobieta takie foty do netu wstawiała? xD
@walczymy: mi nie chodziło o pozostawianie w związku z jedną kobietą, a że jesteś z jedną kobietą, która po 15 latach ci robi wstyd w przestrzeni
źródło: 679558c2ec3288a019f0a4f825573c6314996cbd2ea5787f0911d6f35e8cffe4
PobierzI wyjaśniam ci już też dlaczego ;)
1. To Screenshot z dłuższego filmiku
2. Na tym filmiku oni tańczą. Wiesz co to taniec? Albo na przykład widziałeś kiedyś łyżwiarstwo figurowe (gdzie różne dwuznaczne figury i zbliżone ciała to praktycznie standard) a bardzo często partnerzy w tańcu i we wspomnianym łyżwiarstwie
jak tobie jest z tym ok to twoja sprawa, co kto lubi xD wolę być wyzywanym od incela
@Kinda:
Zastanawiam się czy Wy naprawdę jesteście tak odklejeni od rzeczywistości i w to wierzycie czy to jakiś żart, którego nie lapię ;]