Wpis z mikrobloga

• 309
@WeunianyTrampek chłop ma taką psychikę z papieru że gdyby nie ta piłka nożna to by tu z nami postował. Gość mimo formy top ma problem kopnąć prosto piłkę gdy anka wrzuci fotke z enrike na insta bo znowu wykopki beda sie smialy i robiły memy. O jakim ruchaniu na boku my tu mówimy jak go coś takiego niszczy psychicznie xD
  • Odpowiedz
@Kinda @_______________________ @windows95 w sumie ciekawa sprawa jak jest w szatni z lewym. wiadomo ze w oczy nikt nie bedzie mial odwagi go wyśmiac, no ale takie piłkarzyki lat 20 obracają juz Julki wannabe modelki jak chcą, a ich kolega z zespołu cale życie poświęcił dla jednej baby, która publicznie wrzuca foty z baciatowej obcierki xD ciekawe czy cos między soba sie z niego podśmiewują
  • Odpowiedz
@yahoomlody: no bez przesady, przecież więcej jest chyba piłkarzy w stałych związkach na takim poziomie. Myślisz że z takiego np. Thomasa Müllera by raczyli sobie jaja robić? Ma 35 lat i żonę od 2009. I nie wiadomo też przecież do końca jak z tą bachata jest żeby od razu z lewego cuckokda robić xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody

jak jest w szatni

Normalnie jest. To tu wypisujecie to projekcje i urojenia bandy przegrywow z psychicznymi problemami. Normalny prawdziwy świat funkcjonuje trochę inaczej niż w waszych głowach. Odstawcie wykop i przestańcie być toksyczni.
  • Odpowiedz
takie piłkarzyki lat 20 obracają juz Julki wannabe modelki jak chcą,

@yahoomlody: tak ale jak Robercik miał tyle to był jeszcze biedakiem z polszy, inny mental

Normalny prawdziwy świat funkcjonuje trochę inaczej

@Notes: tak i nie, ze względu jak funkcjonuje swiat są przegrywy, związek przyczynowo skutkowy się kłania
  • Odpowiedz
@interpenetrate nie nie kolego :) oprócz wyjątkowych przypadków kiedy ktoś jest w jakiś sposób niepełnosprawny (a i to wcale nie przesadza o przegrywow bo jest wielu niepełnosprawnych którzy są szczęśliwi) to w większości przypadków przegrywy są przegrywami tylko na własne życzenie. Bo chyba nie chcesz mi wmówić, że nagle ja albo na przykład moja żona czy moja siostra są odpowiedzialni za czyjeś życiowe nieudacznictwo!
Z kolei znam pełno przypadków z własnego
  • Odpowiedz
@Notes:

To tu wypisujecie to projekcje i urojenia bandy przegrywow z psychicznymi problemami. Normalny prawdziwy świat funkcjonuje trochę inaczej niż w waszych głowach.

w sensie jestem toksycznym przegrywem z wykopu, bo nie chciałbym żeby moja kobieta takie foty do netu wstawiała? xD

@walczymy: mi nie chodziło o pozostawianie w związku z jedną kobietą, a że jesteś z jedną kobietą, która po 15 latach ci robi wstyd w przestrzeni
yahoomlody - @Notes: 
 To tu wypisujecie to projekcje i urojenia bandy przegrywow z p...

źródło: 679558c2ec3288a019f0a4f825573c6314996cbd2ea5787f0911d6f35e8cffe4

Pobierz
  • Odpowiedz
@yahoomlody no projekcje i urojenia w uj!!! I bycie przegrywem też bo zmuszony jesteś do kłamstw i manipulacji na brak argumentów.
I wyjaśniam ci już też dlaczego ;)
1. To Screenshot z dłuższego filmiku
2. Na tym filmiku oni tańczą. Wiesz co to taniec? Albo na przykład widziałeś kiedyś łyżwiarstwo figurowe (gdzie różne dwuznaczne figury i zbliżone ciała to praktycznie standard) a bardzo często partnerzy w tańcu i we wspomnianym łyżwiarstwie
  • Odpowiedz
@Notes: no dobrze niech ci będzie z łyżwiarstwem figurowym - nie chciałbym żeby moja partnerka ocierała się o knagę gościa z którym tańczy na lodzie i odwrotnie - ja nie tańczyłbym z typiarą co mi smyra dupą po fiucie, bo źle czułbym się wobec swojej partnerki

jak tobie jest z tym ok to twoja sprawa, co kto lubi xD wolę być wyzywanym od incela
  • Odpowiedz
Gość mimo formy top ma problem kopnąć prosto piłkę gdy anka wrzuci fotke z enrike na insta bo znowu wykopki beda sie smialy i robiły memy. O jakim ruchaniu na boku my tu mówimy jak go coś takiego niszczy psychicznie xD

Odpowiedz

@Kinda:

Zastanawiam się czy Wy naprawdę jesteście tak odklejeni od rzeczywistości i w to wierzycie czy to jakiś żart, którego nie lapię ;]
  • Odpowiedz