Wpis z mikrobloga

Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa

#zwiazki
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Incel_Abdul_Al_Stulejari Zdziwiłbyś się jak bardzo nieuważni potrafią być ludzie. Dwa takie szybkie przypadki: chłopak lat 16, który przechodził przez tory w miejscu niedozwolonym przy łuku. Nie rozejrzał się, nie slyszał pociągu.

Drugi przykładzie, babcia przechodząca w (o dziwo) dozwolonym miejscu ale miała czerwone światło. Stwierdziła, że nie będzie tyle czekać i przejdzie przez tory bo i tak pociąg zatrzymał się na stacji. Pech chciał, że jechał pospieszny, który akurat nie zatrzymywał
  • Odpowiedz
  • 12
@Senuyo: łącznie miałam 2 facetów, a ten wspomniany we wpisie był nim dłużej. inspirację aby tam zajrzeć po jakims czasie, dały mi wczorajsze smuty o związkach ze znajomą
  • Odpowiedz
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony.

@tesknilam_: To niezły toksyk z ciebie. Co się facetowi udało uniknąć jednego rozwodu, to jego.
  • Odpowiedz
@tesknilam_: Toksyczność. Moja aktualna kobieta zapomniała zmienić status na fejsie i jej wisi "Wolna" i mam to gdzieś. Sam swój status po prostu ukryłem.
  • Odpowiedz
@tesknilam_ Potraktuj to jako znak: czas odpuścić. On ma swoje życie i Ty również masz swoje. To, że nie udało się Wam wtedy nie oznacza z automatu, że nie wyjdzie Ci z kimś innym. Najwyraźniej właśnie tak miało się to wszystko potoczyć.
  • Odpowiedz