Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu mam taki swój mały rytuał. Jak widzę jakiś post na Facebooku pod którym zlatują się szury, płaszczaki, foliarze i tym podobne istoty, wchodzę sobie w komentarze i blokuję wszystkich od góry do dołu. Ale mimo setek zablokowanych osób, nadal czasem mam chwilę zawahania - "zablokuj", czy "pomóż"? Wchodzę wtedy w profil takiej osoby i z reguły szybko okazuje się, że na pomoc już jest za późno. No nic... "Zablokuj".

#przemysleniazdupy #facebook #szury
chybaDapi - Od jakiegoś czasu mam taki swój mały rytuał. Jak widzę jakiś post na Face...

źródło: temp_file4014340520590203813

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chybaDapi: a najgorsze jak wejdziesz na ich znajomych - same avatary, już nawet bez wchodzenia w profile
to jest jakaś pieprzona sekta i jest tego milion w PL
oni za każdym razem jak wychodzą z domu to po minucie widzą już jakiś spisek i ściemę
  • Odpowiedz
@chybaDapi: jest ich wielu na fanpage na FB służb ratunkowych np. straż pożarna nazwa_województwa itp.
zawsze ktoś umrze czy coś to zaraz o szczepionkach piszą, wchodzę w ich znajomych a tam ludzie na avatarach mają albo coś o pfizerze albo noszą koszulki z przerobionym logo gazety wyborczej że to g---o xd
  • Odpowiedz