Wpis z mikrobloga

#przegryw 21 wiek, można kupić drona za 2tysiące i nagrywać filmiki imprezowe by zarabiać fajny hajs, można prowadzić konto na tiktoku dużych firm, a wy płaczecie że musicie pracować na magazynie za jakieś marne 4k brutto WSTYYYD PANOWIE, powinniscie tutaj z imienia i nazwiska występywać, by każdy wiedział do jakiego poziomu można upaść
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Chuopijak: mój ziomek kupił drona miesiac temu, i od tego czasu 3 razy kręcił klipy imprezowe za które dawno dron mu się zwrócił SERIO SKOŃCZ P-------C XDD
konkurencje się eliminuje
kiedyś twoi starzy NIE MOGLI NIIIIC BO SIE NIE DAŁO, TOTALNIE NIIIIIIIIIC
teraz kiedy wszystko się da ty przychodzisz i mówisz NOOO ALE KONKURENCJA XDDDD serio to jest śmieee szneee
  • Odpowiedz
  • 0
@Chuopijak: ostatnio zapłacilem dziewczynie (19 lat) 10 tys za prowadzenie kampani w social mediach, wygenerowała mi 5 razy większy zysk, DZIEWCZYNA MAJĄCA 19 lat XD i jakos nie mówiła ze NOOO ALE WIESZ KONKURENCJA, po prostu się OGŁOSIŁA a ja się ODEZWAŁEM
  • Odpowiedz
  • 0
@P-v-E: chciała 7 tysięcy netto, wyszło dużo więcej :D 19 LETNIA DZIEWCZYNA XD ONA Z TAKIMI AMBICJAMI ZA KILKA LAT KUPI SOBIE DOM, TY ZA KILKA LAT CIĄGLE TU BĘDZIESZ WSSSSSSSSSTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYD
  • Odpowiedz
  • 0
@P-v-E: a pownienieneś, bo ludzie którzy są młodsi coś w zyciu osiągają a ty jedyne co potrafisz to dźwigać od 6 do 14 jak wół
21 wiek, otwierasz firme i robiąc dobrą reklame na tiktoku, przy głupim kebabie jesteś w stanie zarabiac chore pieniądze, a ty i tak wolisz wybrac sie na magazyn po czym wylać hektolitry łez, CHOORE
  • Odpowiedz
  • 0
@Chuopijak: Nagrywała angażujące tiktoki? to ty masz problem ze zrozumieniem gamoniu, w opisie napisałem że można prowadzić kontent na tiktoku za duże pieniądze więc logiczne jest to że laska ROBIŁA KONTENT, chyba nie oczekujesz że podam ci jej sposób????
  • Odpowiedz
@kamil-bolek: sposób jest zawsze taki sam. Content to jedno, a zasięgi i promocja to drugie. No ale przecież jako DYREKTOR to wiesz.
Zazdro, że masz taką pracownicę w wieku 19 lat co robi KONTENT i nie potrzebuje zasięgów, wydawania hajsu na reklamę, pewnie nie wie co to CTA xDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@Chuopijak: jak robisz dobre tiktoki to zasięgi budują sie same.. idealny przykład to kebab PIRI PIRI, umieli w tiktoki i są najpopularniejsi w polsce, w każdej innej branży to działa tak samo, dałem jej określony brief jakich tiktoków oczekuje i takie mi zaczęła robić, w tygodniu około 7 mieszkań więcej sprzedajemy
  • Odpowiedz
  • 0
@Chuopijak: ty tu nie rozkminiaj co ona wie czego ona nie wie, bo ona zarabia 10k a jak obroty jeszcze wzrosną to zarobi więcej, tymczasem tobie zostaje się mądrzyć na wykopie i jutro j---ć za 3 klocki
  • Odpowiedz