Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CoDwa: Jak tak na to patrzę, to jedyną przyczyną napaści Rosji na Polskę, będzie decyzja podjęta przez elity Rosyjskie o uratowania świata przed zdebileniem jakie prezentujesz. Bo jeszcze może się roznieść po świecie.
  • Odpowiedz
@CoDwa: coś ci się pokręciło, przecież to grzegorz dałn chce rozstrzeliwania dezerterów. Także poprawny dolny napis to "bo szury chciały mieć katotaliban"
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam

Możesz tu wyjaśnić ciąg logiczny który doprowadził do powstania tego obrazka? Jak aborcja powoduje wojnę? Albo nie wiem- głosowanie na ludzi którzy ją popierają?

Po prostu tworzysz chochoła i się na niego złościsz XD
  • Odpowiedz
@CoDwa przeciez to pan Donald Tusk zawiesil pobór i wyrownal wiek emerytalny dla obu plci XD
A wasz "patriotyczny: pis przywrocil kobiece przywileje i wprowadzil ustawe mieszkanie za pomowienie.
  • Odpowiedz
Dziwne, bo o powrocie służby wojskowej najczęściej słyszałem od polityków tzw. prawej strony.

@dsad-sda: Dziwne, bo ci z lewej tez to mowili, niewazne czy z PO czy ci od Lewicy i rownosci, We wszystkich przypadkach chca facetow ciagac do wojska i zadne prawa obywatelskie, ludzkie, czlowiecze im w tym nie przeszkadzają.
  • Odpowiedz
coś ci się pokręciło, przecież to grzegorz dałn chce rozstrzeliwania dezerterów.

@Lemmonix: tylko przypomne ze sam uniknal obowiazkowej sluzby wojskowej, ale cos nie chce sie z tym obnosic, dziwne, bo w sumie to czyni z niego dezertera.
  • Odpowiedz