Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Z jakiegoś powodu samo przebywanie w nim działa dziwnie uspokajająco. Najbardziej niewykorzystany potencjał wśród wszystkich gier "live service" w jakie grałem. Szkoda, że został całkowicie niewykorzystany na rzecz dojenia do sucha GTA Online.
#gry #reddeadredemption2 #rdo #reddeadonline
źródło: image
Pobierz@Gawith_Apricot: chyba nie do końca rozumiem o co pytasz :)
Jednego dnia wpadliśmy na cheatera który zaczął respić nam ogromne ilości skrzynek z łupami i martwe legendarne zwierzęta do skórowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co się nachapaliśmy to nasze, potem trochę się baliśmy że wyrwiemy bana, ale okazało
@Gawith_Apricot: tryb online ma swoją osobną fabułę, (chociaż niestety nigdy nie dokończoną przez co jest tylko 1 akt) z możliwością przechodzenia jej w max 4 osoby
poza tym działa to podobnie jak w GTA Online, toczy się on w tym samym otwartym świecie co tryb dla pojedynczego
źródło: image
PobierzRaz zorientowaliśmy się, że przez długi czas lata za nami jakiś kolorowy ptak, okazało się że to cheater, jak celowaliśmy w niego aparatem to ustawiał się w ciekawych miejscach na fotki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda mi tego RDO, mega niewykorzystany potencjał.