Wpis z mikrobloga

Niby człowiek wie, że wsparcie dla trybu online zostało ostatecznie zaorane (na własne życzenie Take-Two) jednak jakoś nie potrafię sobie odmówić by od czasu do czasu wejść do gry i powłóczyć się po świecie.

Z jakiegoś powodu samo przebywanie w nim działa dziwnie uspokajająco. Najbardziej niewykorzystany potencjał wśród wszystkich gier "live service" w jakie grałem. Szkoda, że został całkowicie niewykorzystany na rzecz dojenia do sucha GTA Online.

#gry #reddeadredemption2 #rdo #reddeadonline
witajswiecie - Niby człowiek wie, że wsparcie dla trybu online zostało ostatecznie za...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@witajswiecie: jakiś czas temu graliśmy sobie z kolegami. Przyjemna gierka ale ceny za bronie, ubrania czy jakieś ulepszenia były strasznie przegięte, szczególnie w porównaniu z zarobkami za misje.

Jednego dnia wpadliśmy na cheatera który zaczął respić nam ogromne ilości skrzynek z łupami i martwe legendarne zwierzęta do skórowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co się nachapaliśmy to nasze, potem trochę się baliśmy że wyrwiemy bana, ale okazało
  • Odpowiedz
  • 2
Nie ograłem w online. Np czy można było przechodzić fabułę w 2 osoby? Czy to było w formie strzelanki na jakiejś mniejszej mapie?

@Gawith_Apricot: tryb online ma swoją osobną fabułę, (chociaż niestety nigdy nie dokończoną przez co jest tylko 1 akt) z możliwością przechodzenia jej w max 4 osoby

poza tym działa to podobnie jak w GTA Online, toczy się on w tym samym otwartym świecie co tryb dla pojedynczego
witajswiecie - >Nie ograłem w online. Np czy można było przechodzić fabułę w 2 osoby?...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@witajswiecie: coś w tym jest, zdarzali się cheaterzy którzy zawracali dupe i uprzykrzali rozgrywkę, ale znaczna większość dropiła jakieś itemy i dostarczała content.

Raz zorientowaliśmy się, że przez długi czas lata za nami jakiś kolorowy ptak, okazało się że to cheater, jak celowaliśmy w niego aparatem to ustawiał się w ciekawych miejscach na fotki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szkoda mi tego RDO, mega niewykorzystany potencjał.
  • Odpowiedz