Chciałbym zagrać w Clair Obscure, ale z moim laptopem z kartą graficzną GTX 1650 mogę sobie pozwolić najwyżej na stabilne 30 FPS na low. Myślicie że jest sens grać przy takiej grafice? Szkoda, że nie ma demo bo bym wypróbował, ale podobno można przetestować grę na Steamie przez 2h, a później ewentualnie zwrócić - korzystaliście kiedyś z tego?
Clair Obscure, ale z moim laptopem z kartą graficzną GTX 1650 mogę sobie pozwolić najwyżej na stabilne 30 FPS na low. Myślicie że jest sens grać przy takiej grafice? Szkoda, że nie ma demo bo b
@JuanAntonioGonzalo: co do zwrotów to bez problemu jak nie przekroczysz 2h. chyba nawet jest opcja w powodach zwrotu, że gra słabo działa.
@JuanAntonioGonzalo: Zwrot działa, ale sam prolog razem z filmikami trwają jakąś godzinę. Ale powiem szczerze, że gra wymaga stabilnych klatek, a DLSS i FSR tylko szkodzą. Miewałem wrażenie, że czasami opóźniały reakcję na ataki. Kwestia milisekund, ale ważnych dla perfekcyjnych uników.
@JuzNieBedePodrywalMirabelek jak spełniasz warunki czyli mniej niż 2h grane albo 2 tygodnie od kupna to nie musisz podawać żadnych powodów, zawsze zwroty dostawałem bez problemu
@JuanAntonioGonzalo zona tak grala na lapku i o ile na pocztku jakos to bylo tak pozniej sa bosowie ktorych animacje, ataki, tla itp robily tyle zamieszania ze zaczynalo to krztusic i ostatecznie przesiadla sie na dedykowanego graniu pcta bo uniki a czesto samo dostrzeganie atakow bylo uciazliwe w zamieszaniu, slabych klatkach i jeszcze rozmazaniu wszystkiego przez te dlssy itp
@JuanAntonioGonzalo: Gdyby ci nie przeszkadzało 30fps, pewnie byś nie pytał... :( Jeśli jesteś głodny takich turowych gierek, to sprawdź może Lost Odyssey na emulatorze Xenia. To jest ostatnie "Final Fantasy" wyprodukowane przez OG zespół. Chociaż, 1650 może też się krztusić na tym emulatorze :/
#clairobscur #gry #pcmasterrace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: dd
Pobierz@JuanAntonioGonzalo: co do zwrotów to bez problemu jak nie przekroczysz 2h. chyba nawet jest opcja w powodach zwrotu, że gra słabo działa.
Ale powiem szczerze, że gra wymaga stabilnych klatek, a DLSS i FSR tylko szkodzą. Miewałem wrażenie, że czasami opóźniały reakcję na ataki. Kwestia milisekund, ale ważnych dla perfekcyjnych uników.
Jeśli jesteś głodny takich turowych gierek, to sprawdź może Lost Odyssey na emulatorze Xenia. To jest ostatnie "Final Fantasy" wyprodukowane przez OG zespół.
Chociaż, 1650 może też się krztusić na tym emulatorze :/