Wpis z mikrobloga

@czuczer: miała buzię i nie fałszowała, w popie to styknie. Z tym trzymaniem nad wodą to nie wiem jak jest. Szczerze mówiąc nie wiem, czy ona żyje z tego, co zarobiła czy robi coś więcej, ale pierwszy raz od dawien dawna o niej coś czytam tutaj. A wszystkie poprzednie razy w sumie też na wypoku, jak jeszcze ją radiach względnie często grali
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned: Roksana jest MILIONERKĄ. Jest w rankingu najbogatszych kobiet w Polsce i to wysoko. Ona ma tyle pieniędzy że trudno w to uwierzyć. Oczywiście większość zapewne z REKLAM.
  • Odpowiedz
@shirisi682: no to spoko. Zakładam, że właśnie z początków kariery głównie coś się zarobiło. Teraz mało i niej się słyszy. W zasadzie ja już o jej istnieniu bym zapomniał dawno temu, gdyby nie wyrok. Ale fakt, miała wbrew temu, co mówi gościu wyżej, dobre piosenki. Tzn. jak na popowe standardy przynajmniej.
  • Odpowiedz
@first Roxi lubię. Jest młoda. Nie m--f. Zajęta zresztą. Ustawiła się z bogatym typem. Mam ją na oku od lat. Kiedyś była naturalniejsza. Teraz jedzie na studia do Londynu. Związek z młodszą fajniejszy, łapanie doświadczenie z milfem. Jest atrakcyjna
  • Odpowiedz
@tomwick55: przecież ona jest bogatsza od tego typa, a po drugie i tak sie wyrobila, bo jako dziecko była brzydka i uszasta jak córka Jerzego Urbana xD
  • Odpowiedz