Wpis z mikrobloga

Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na usługach u p0lki. Rynek matrymonialny u nas szoruje po dnie coraz bardziej.
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.

#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #zydkrecikorba #kompromitacja #logikarozowychpaskow
Liryczne_MMA - Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na...

źródło: 1000002152

Pobierz
  • 197
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@impact18: wrecz przeciwnie. Mam na głowie 15 letniego dachowca ze schroniska, którego karmie, wyprowadzam i tak dalej, chociaż pies jest problemowy, bo nie kontroluje emocji i non-stop szczeka. Nie ja go brałem ze schroniska. Ale krwa. Pies to jest pies, kot jest kot, W chinach to się je. A ci wszyscy pieprzeni ludzi traktują zwierzęta lepiej od innych ludzi. A tym już gardzę, jak tępi są ludzie.
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: patrzę na to tak że chłop ma po prostu rozum i godność człowieka i nie pozwoli zwierzęciu, które kiedyś było jego cierpieć tylko dlatego że kretynka ma dwie lewe ręce

ja tu nie widzę ani bambinizmu ani tym bardziej kukoldyzmu, przecież nie jedzie tam by wyleczyć kota i jej grzecznie oddać. Kukoldyzmem by się wykazał gdyby to była zarzutka karyny nieroba by ogarnąć sobie chłopa by znów ją utrzymywał,
  • Odpowiedz
  • 2
Chłop sigma. Jedzie uratować kotka, z którym spędził 6 lat życia

@Walimbrachol: z tekstu nie wynika ile lat typ spędził z kotem. Ostatnio były badania że polacy nie rozumieją tekstu czytanego
  • Odpowiedz
  • 0
@Liryczne_MMA: nie wiem czy to cuckoldyzm, raczej ostry przypadek balbinizmu, poza tym kot może być tylko przynętą na typa i po wszystkim będą się r----ć bo jego ex rzucił ostatni naganiacz i typ został jedyną opcją
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: no ja akurat typa rozumiem. Nie mam na myśli bambiznizmu, tylko przywiązanie do konkretnego zwierzaka. I nie mam namysłu bezrefleksyjnego wydawania kasy na uczłowieczone zwierzę, tylko akcje, gdzie się dowiadujesz ze zwierzę które było twoje ma złe życie u opiekuna, który informuje cię że nie ma kasy na leczenie - więc jadę, opłacam weta i zabieram kota. Bardzo dobry ruch, ko ma serce po dobrej stronie, a laska niech
  • Odpowiedz