Wpis z mikrobloga

@Liryczne_MMA: typie skup się i doczytaj. On chce zabrać tego kota, a nie tylko dać na niego kasę. Nie jest na skinienie partnerki tylko troszczy się o dobro kota. Nie jedzie dla dobra niej tylko kota.
Służby zabierając dzieci patusom robią dobrze im czy dziecku?
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: Ale tu nie ma nic do trybienia typie, bo to jest proste jak każda spiskowa teoria - Żydzi sterują mediami celowo piorąc mózgi p0lkom żeby traktowały frajerów tak frajerów. Przez to biedny wykopek nie ma szans znaleźć swojej szarej myszki, a Żydzi triumfują jak zwykle.
Co jest do rozumienia w teorii którą łykali w niezmienionej formie nawet niepiśmienni chłopi pańszczyźniani (tyle że wtedy przez Żydów nie niosły kury a
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: Zgadzam się z tym co piszesz i sam pisałem o tym wielokrotnie na wykopie. Pranie mózgów trwa od bardzo dawna.
Jedną z metod destrukcji państw to właśnie inżyniera społeczna na ludziach. Uzywana teraz na całym świecie.
  • Odpowiedz
  • 1
Żydzi sterują mediami celowo piorąc mózgi p0lkom żeby traktowały frajerów tak frajerów.

@Elaviart: tak, ale nie tylko p0lkom, tyczy się to też m.in. ameryczki

Przez to biedny wykopek nie ma szans znaleźć swojej szarej myszki, a Żydzi triumfują jak
  • Odpowiedz
@techko gościu nie widzisz różowego paska przy moim awatarze?
I serio nie wiesz jak teraz wygląda u nas w państwie dochodzenie swoich praw? W teorii nie można, a w praktyce wychodzi zupełnie inaczej. Jak wycenisz kota prawdopodobnie nierasowego? Jeżeli za mniej niż 500 zł to jest to wykroczenie, za co grozi max pouczenie lub grzywna, a najczęściej sprawy i tak są umarzane.
  • Odpowiedz
@somskia: jak najbardziej prawidłowe określenie - cucek to ktoś taki, co nie ma dla siebie szacunku, lubi patrzeć jak mu żone posuwają. To jest właśnie totalny brak szacunku do siebie i polscy mężczyźni wychowani bez ojców, przez tępe, romantyczne matki zupełnie nie mają do siebie szacunku.
  • Odpowiedz
@Tyrande: Ty wiesz co, mojemu psu przydałaby się wizyta u wterynarza, weź mi przelej z tysiąc złotych, to bardzo czujące zwierze jest. zrobisz dla niego dobry uczynek, bedzie Ci wdzięczny.
  • Odpowiedz