Aktywne Wpisy

HoroLive +7
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@RobinSchudl: w takim razie polecam okulary
@sikpi Co to jest na sekcji zasilania?
Czy Ty dałeś za cienki termopad i przyciąłeś kawałeczki żeby grubością dociągnąć?
źródło: image
Pobierz@MePix: wzajemnie:
źródło: obraz_2025-07-25_153613261
Pobierzźródło: obraz_2025-07-25_153717942
Pobierz@sikpi: mimo wszystko termopady są dobrymi izolatorami, a to nie za dobrze.
Trzeba dobrać takie o odpowiedniej grubości i nigdy nie dawać podwójnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Termopady dobierz według instrukcji, nie kombinuj z druciarstwem. Zbyt cienkie, zbyt grube, zbyt małe nie będą działać i kropka.
źródło: image
Pobierzźródło: 1000011161
Pobierzźródło: 1000011162
PobierzTotalnie nie wiem jak to zinterpretować
źródło: 1000011163
Pobierz@sikpi: to czym są te gluty na padzie?
Bo nie tak się zwiększa grubość padów, kładzie się 2 pełne paski a nie takie coś.