Aktywne Wpisy

darknightttt +452
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

Chłop miesiąc temu wszedł na #gielda za 90% oszczędności życia (150k PLN) i wszystko na czerwono 🙁

O ho, ho, ho, ho! A któż to tak nie chleje od kilku miesięcy, na siłownię chodzi regularnie, dba o siebie, żeby do pięćdziesiątki, czyli za półtora roku, wyglądać jak bóg z Olimpu? Bez żadnych supli, tylko dieta i ćwiczenia? Toż to jakiś chudotwórca!!! ᕦ(òóˇ)ᕤ
źródło: chudottwórcawykopowy
PobierzMyślę że warto się posiłkować
@Lewusx: Czyli walnąłem głupotę? Juuż się poprawiam: Jest ławiej o postęp bez supli ale za to efekty się krócej utrzymują.
@maniek-maniewski: jedną głupotę przykrywasz drugą głupotą, nie ma znaczenia to czy bierzesz sobie to co jest w suplach z jedzenia czy z proszku, wyjdzie ci na to samo. Co do spadków to mogą wystąpić ale przyczyną nie będzie to że odpuściłeś sobie suple tylko to że nie trzymasz michy i nie
Kreatyna może powodować zatrzymywanie wody w komórkach mięśniowych, co może prowadzić do krótkotrwałego wzrostu masy ciała, ale także do poprawy nawodnienia i objętości mięśni... "
I w sumie nie chciałem jakiś kłotni pod postem, chciałem się tylko pochwalić, że się wziąłem za siebie i są efekty. A jakim sposobem to kwestia drugorzędna, to jak ze sportami - jedni faceci idą na tai chi, inni na
Ja tylko zwracam uwagę, że nie ma takiej opcji, aby poznać, że ktoś bierze lub nie kreatynę. Podkreślam jeszcze raz - to nie jest doping, że różnica w efektach może być zatrważająco widoczna...