Wpis z mikrobloga

Jakie najlepsze rzeczy udawało się wam kupić na #aliexpress? Moje najlepsze zakupy to:
- kontroler 8BitDo Ultimate - 142 zł
- radio NaviFly OD8 z carplay - 192 zł
- przełączniki do myszy - 16 zł
- termopad do laptopa - 41 zł
- bezprzewodowy adapater carplay - 69 zł
- paski do apple watch
#lowcychin #samochody #motoryzacja #zakupyzchin #zakupyzaliexpress #gry #pcmasterrace #komputery #chinskiecuda
Anonek463 - Jakie najlepsze rzeczy udawało się wam kupić na #aliexpress? Moje najleps...

źródło: image_picker_94D1FA11-FED4-4901-AD80-D81D7DDE3391-13747-00001024E4DF509D

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anonek463: Okazje to były kiedyś, gdy smartfon z Ali kosztował 50-70% mniej niż w Polsce. Obecnie jak widzę pisiont różnicy vs Polski sklep, to olewam.
  • Odpowiedz
@Anonek463: jak do kompa to wiatraczki Thermalrighta mnie wyszły taniej:) gamepad GameSir T4 Nova Lite za ~>50zł, fajny, z efektem Halla, bezprzewodowy itp, do tego p--------k co rozgałęzia mi usb 3.0 na usb3.0 i usbc bo mobo mam bez wewnętrznego usbc, chwalę sobie
maniel - @Anonek463: jak do kompa to wiatraczki Thermalrighta mnie wyszły taniej:) ga...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Anonek463:
-Telefony (Poco F1 I Xiaomi 12 krótko po premierze)
-Wkrętaki np. Xiaomi Mija ~70zł
-Wszelkiego rodzaju kable (USB C 6A, ładowarki 67W+ dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym)
-Projektor LED BlitzWolf 5Max (~350zł akurat dobry zakup do grania bo steam link działa)
-Cżęsci zamienne do laptopów (baterie, matryce, klawaitury często za ułamek ceny niż u nas
  • Odpowiedz