Aktywne Wpisy

okoboji +59
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
Melkovva_ +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przez ten czas jeździłem nowym kodiaqiem i asystenci w tym aucie to masakra jadąc w trasie kierownicę musisz trzymać obiema rękami, bo zaraz będzie tobą trząść. Parkowanie to masakra bo zaraz hamuję chodź do przeszkody ponad metr. A o wielkim czerwonym napisie hamuj co skrzyżowanie nie wspomnę.
A w renault spokojnie możesz trzymać kierownicę jednym paluszkiem bo Francuzi wiedzą że w drugiej ręce trzymasz croissanta. Hamował mi raz gdy faktycznie się zagapiłem. Także #skoda powinna się uczyć
źródło: temp_file8157879981815382445
Pobierz@razooor: na kodiaqa to musiał mieć branie jak ssyn xD
Bojkotować, nie kupować, szkalować.
Uwazaj, bo kradną Captury. 🕵🏻♂️
Ok.
@Bestia_z_Jellystone: peżo z pureśmieciem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak ogłosili cennik polifta z 1.5 hdi za ponad 230 tys zł to myślałem że coś im na łeb spadło.
@Bestia_z_Jellystone: ciekawostka: nowe Renault projektuje ten sam typ, który był odpowiedzialny za Peugeoty bodajże do 2023 (więc pewnie załapał się jeszcze nawet na projekty 3008 i 5008).