Wpis z mikrobloga

Ahh w końcu po miesiącu oczekiwania jest moja czerwona rakieta #renault #pokazauto

Przez ten czas jeździłem nowym kodiaqiem i asystenci w tym aucie to masakra jadąc w trasie kierownicę musisz trzymać obiema rękami, bo zaraz będzie tobą trząść. Parkowanie to masakra bo zaraz hamuję chodź do przeszkody ponad metr. A o wielkim czerwonym napisie hamuj co skrzyżowanie nie wspomnę.

A w renault spokojnie możesz trzymać kierownicę jednym paluszkiem bo Francuzi wiedzą że w drugiej ręce trzymasz croissanta. Hamował mi raz gdy faktycznie się zagapiłem. Także #skoda powinna się uczyć
mako37 - Ahh w końcu po miesiącu oczekiwania jest moja czerwona rakieta #renault #pok...

źródło: temp_file8157879981815382445

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@1988BaZyL: To akurat espace przez rok może z 5 widziałem xd w moim mieście więcej G klas jeździ jak tych więc raczej mało popularne do kradzieży
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@grzmik jakbym patrzył na utratę wartości to auta bym nie brał bo teraz wszystkie lecą w dół a poza tym leasing jeszcze 3 lata oddam w rozliczeniu i coś nowego się weźmie. Może już firma się tak rozkręci że coś lepszego wpadnie jak renault xd
  • Odpowiedz
  • 1
@In_thrust_we_trust: Ja to chciałem minivana ale jedyny jaki został to VW Touran który mi się nie podobał, no i szukałem hybrydy. Zostały tylko suvy do wyboru, a że zazwyczaj jeździłem francuzami to padło na francuza no i cenowo najtaniej w sumie wychodził. Przy dzieciach w foteliku to właśnie w tym momencie tylko suvy wchodzą w grę bo przy zapinaniu po kilka razy dziennie w niskich autach niestety jest bardzo niewygodnie
  • Odpowiedz
imo peżoty ładniejsze.

@Bestia_z_Jellystone: ciekawostka: nowe Renault projektuje ten sam typ, który był odpowiedzialny za Peugeoty bodajże do 2023 (więc pewnie załapał się jeszcze nawet na projekty 3008 i 5008).
  • Odpowiedz