Aktywne Wpisy

annlupin +32
i cyk kolejny co ma mnie na czarno wyłapany to można iść se horrora obejrzeć na spokojnie a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez tego to nie ma sie dopasowań ( ͡° ͜ʖ ͡°). A więc odblokowałem wczoraj badoo premium i przeswipowałem całą Warszawę z odległością do 100km, z czego dostałem zaledwie 30 par (połowa to jakieś samotne mamusie i wieloryby). Zdjęcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
Pobierz

Ostatnio na tych zawodach doszło do groźnego wypadku, gdzie rozpędzony rower wjechał na pełnej w Passerati, gdy gość wyjeżdżał z posesji. Na szczęście skończyło się tylko rozbitą szybą w aucie i potłuczeniami. Aby uniknąć takich sytuacji ponownie, prawdopodobnie służby ustawią barierki na całej trasie, a więc wyjazd z posesji będzie niemożliwy przez cały czas trwania zawodów.
Za przejście przez barierki będzie grozić gleba i kajdanki jak na Tour de France. Czyli za stwarzanie zagrożenia i psucie rywalizacji, bo co kawałek jedzie rozpędzony rower do jazdy na czas, którego łatwo nie da się zatrzymać, a zawodnicy walczą o każdą nanosekundę.
#debica #debicki #nagoszyn #zyrakow #podkarpacie #bekazpedalarzy #pedalarze #polskiedrogi #sport
źródło: time_trial
PobierzAle jest tez druga sreona medalu. Zalozmy ze ktos pracuje "na dyzurze". W robocie sie cos wysralo i on jest potrzebny. Na juz (bo kazda chwila przestoju to sa koszta). Kto wtedy zaplaci firmie za to ze koles nie przyjechal?
@gorzki99: Ale to jak się prowadzi firmę to nie ponosi się ryzyka ? I nie ma się procedur zarządzania ryzykiem ?
Na "imprezy" firmowe typu "integracyjnego" wszyscy kluczowi pracownicy też jadą jednym autobusem, coś a'la Smoleńsk ?
Po uja autobus gosciowi ktory jest na dyzurze?
Czaisz o czym ja pisze? Widac nie to
Zrozum chłopie.
Ale nie zrouzmiesz i będziesz szczekał na pedalarzy bo co ci szkodzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: pedalarze_BLOKUJO
Pobierz@Moderacja czy wy jestescie tam normalni? NIc zlego w komentarzu nie bylo a ten dzieciak sie splakal bo ktos jego glupote pokazal a wy kasujecie? SERIO?