Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +278
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
OMGznowuTU +272
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

i coś po niemiecku, niestety niemieckiego nie rozumiem :/
#telefony #siecikomorkowe
@The_Rainman: "diese nummer ist nicht erreichbar"
dise nummer ist niśt erajśbar? - fonetycznie
Jesli tak to telefon wylaczony/poza zasiegiem sieci.
Czy istnieje? Nie mam pojecia. Nie wiem czy jest inny komunikat jak numer nie istnieje. Czyba ze powiedzlilo Ci cos innego.
Bo wydaje mi sie ze jakby byl poza zasiegiem to po angielsku bys dostal "unavaiable" czyli "nicht erreichbar". A ty po angielsku dostales "not assigned"
Z drugiej jednak strony wczoraj Ci sie wyswietlil na
To jest zapis
W wolnym tlumaczeniu "ten numer nie jest nadany" Czyli wychodzi ze zly numer.
Wiem ze to bez sensu i raczej nie powinno zadzialac ale jak dzwonisz? Wklepujesz z klawiatury czy tajesz "oddzwon"?
BTW ja unikam + z przodu. Zamiast tego kazdy numer mam zapisany od 00. Jak polski to 0048 jak niemiecki to