Wpis z mikrobloga

• 1
@Timer_555 Jeśli używasz AI do formułowania opinii (a nie do znajdowania albo przedstawiania informacji) to znaczy że w sumie nie sam nie wiesz co uważasz i nie masz własnych poglądów. Myślałem że minie trochę więcej czasu zanim ludzie oddadzą nawet decyzję światopoglądowe AI.
  • Odpowiedz
@KieszonkowyChad: celebrowanie braku empatii wydaje się być krótkowzroczna strategia rozwoju relacji społecznych. Nie lepiej jest brać pod uwagę uczucia innych ludzi, aby oni również brali pod uwagę Twoje?
  • Odpowiedz
@Timer_555: zwierząta zdychają, czy tego chcesz, czy nie. To tylko słowo, tak jak gruby czy stary. Jeśli ktoś jest gruby, to po prostu jest. Nie ma co o nim mówić, że jest puszysty, czy wymyślać inne łagodne wersje, jest po prostu gruby, a zwierzęta zdychają.
  • Odpowiedz
@Timer_555

Dla mnie takie słowo jest umniejszające do ludzi jak i zwierząt. W dupie mam co profesorek mowi.

Zauważ że tylko w Polsce istnieje słowo umniejszające śmierć typu "zdechł" prawie nie ma go np w angielskim.

Dla mnie to już jest oznaką gruboskórność Polaków.
  • Odpowiedz
@Timer_555: to raczej z Tobą jest problem xD Pewnie jesteś z tych co dają się lizać psu po twarzy i jeszcze to oblizują. Obrzydliwe jak ludzie stali się obrzydliwi i wcale tego nie widzą xD
  • Odpowiedz