Aktywne Wpisy

Caracas +259
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Zopyross +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Karl_Tofel no i? Pies to zwierzę jak każde inne. Tylko psiarze mają z tym problem.
źródło: temp_file6759864662476556218
Pobierzźródło: temp_file1610842467220615622
PobierzTe usteczka, loczek, sposob mowienia i zachowania.
@Pavulon12345: umyj oczy
Co prawda nie wszyscy wolą homo i psy, ale duża część populacji.
Na pewno wszyscy Warszawiacy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Pavulon12345: żonaty facet z trójką dzieci ma dla ciebie "vibe homo"?
@Pavulon12345: może pora przejść się do jakiegoś specjalisty, jak masz takie skojarzenia bo ktoś wygląda tak, a nie inaczej?
@Pavulon12345 jesteś moją mamą? Ona cały czas twierdzi, że Bosak jest gejem. Ja nie wykluczam.
@ka-lol tylko psiarstwo jest zagrożeniem dla demografii, reszta w postaci homoseksualistów nie. Kilka procent w każdym społeczeństwie to natura.
@not_me nie chodzi o zarobki. Psiarska propaganda wmawia ludziom, że pies jest lepszy niż dziecko i oni w to wierzą. Wystarczy promować macierzyństwo w social mediach przy jednoczesnym pokazywaniu, że pies to ograniczenie swobody (brak możliwości wejścia na basen, do urzędu, większości hoteli i restauracji itp.), zanieczyszczenie przestrzeni i niszczenie
źródło: temp_file953969017927539202
Pobierz