Aktywne Wpisy

vieniasn +26
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +203
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

I wiem, że to się nie skończy. Że nikt nie przyjdzie. Że żadna przemiana nie nastąpi. Że cała reszta mojego życia: tygodnie, miesiące, lata, będzie polegać na podtrzymywaniu tej agonii. Bez dramatyzmu. Tylko bezgłośne, powolne wypalanie się we własnej świadomości.
Przeraża mnie perspektywa, że jestem zmuszony ciągnąć to dalej. Rano. Wieczorem. Dzień po dniu. I tak potencjalnie przez dekady. Na c--j takie coś jak ja ma żyć? Jestem osobą zaburzoną, wychowywałem się w dysfunkcyjnej rodzinie, od dziecka byłem specyficzny, na swój sposób autystyczny. Chciałbym żeby ktoś mnie zaakceptował, szanował i polubił. Niestety to się prawie na pewno nie wydarzy. Właściwie to na to nie zasługuję.
#depresja #samotnosc #przegryw
@eisil: Ta bo ty jeden. Myslisz ze jestes wyjatkowy bo TYLKO TY TAK MIALES????
jestes po prostu leniwy :P
BTW ja tez jestem ale w pewnych granicach.
@gorzki99: Co ty w ogóle mi insynuujesz. Piszę o swoich przeżyciach. Czy gdzieś napisałem, że tylko ja tak mam, czy to sobie wymyśliłeś?
@MonsieurLaBoule: To, że nie odnajduję się wśród ludzi i się do niczego nie nadaję.
@vieveble: Moze stad ze mieli p--------e w zyciu. Ze w rodzinie byla bieda. Ze rodzice nie mieli czego zostawic i na wszystko trzeba bylo samemu pracowac. Moze stad ze adonisami to nie sa i konkursu pieknosci nie wygraja. Moze stad ze nie placza nad swoim zyciem bo
@vieveble: Ales sie osmieszyl :D
Ja nie jestem dobry z matematyki
oczywiscie ze kazdy ma inaczej. Ale jak komus takiemu jak mi sie udalo to to nie jest rocked science. Trzeba tylko spiac poslady, zagrysc zeby i zacac cos robic. A nie plakac i sie zalic.
Owszem ze to nei zawsze pomoze. Ale w conajmniej 90% pomoze. Jak nic nie zrobisz tylko placzesz to sam jestes sobie winien.