Wpis z mikrobloga

@maikeleleq: to zależy... jeżeli Twój budżet to max 2k i jesteś świadomy, że nie wejdzie tam nic więcej niż 25/28c to bardzo fajna i uczciwa opcja. Jeżeli masz jednak więcej gotówki to poszukałbym dalej.
  • Odpowiedz
@maikeleleq: To jest swietny wybor na pierwsza szose bo tanie i dobre, na poczatek absolutnie nic wiecej nie trzeba. Jak bedziesz potrzebowal gorki to za kilkadziesiat zlotych kupisz kasete 11-34 i bedzie git, nawet na Kocierz wyjedziesz :) Ewentualnie zmienilbym opony na Continental UltraSport 3 jak bedziesz lapal flaki na tych oryginalnych. To, ze nie wejdzie tam nic wiecej niz 25/28c to jest zaden problem :D Jezdze takim od 5
  • Odpowiedz
raczej wiem że las odpada tylko w sumie co może być alternatywą jeśli nie szosa? Bo rower dla mnie będzie też w pewnym sensie treningiem bo chcę trochę zrzucić kg

@maikeleleq: alternatywą jest szosa z większym prześwitem na opony albo gravel

ale no do 2k to chyba nic ciekawego nie znajdziesz, zawsze możesz przejrzeć jeszcze decathlon
  • Odpowiedz
co może być alternatywą jeśli nie szosa

@maikeleleq: na pewno nie trekking skoro chcesz uprawiać sport/mocną jazde. Jak dołożysz do 3k-4k to możesz wybierać gravele które dadzą bardziej zrelaksowaną pozycje i grubsze opony które sprawią że nie będziesz cierpiał na każdym gorszym asfalcie
  • Odpowiedz