Wpis z mikrobloga

• 21
@TTedbundYY

Wiadomo, to podobnie jak męża zaciągają do wojska w łapance i ginie albo zostaje kaleką niezdolnym do pracy i zarabiania pieniędzy przez całe życie, to najbardziej też wtedy szkoda ludziom kobietki, hui tam z chłopem.
  • Odpowiedz
gadałem z sąsiadką bo to jakaś jego dalsza rodzina to mówiła, że szkoda tej żony i dzieci najbardziej

@TTedbundYY: baby nawet potrafią bronić swoich synowych, bo dziewczyna biedna, a chłop, to chłop
  • Odpowiedz
normik typowy nie pomyślałbym nigdy, że sie wyloguje ale tak to jest jak sie żyje na blupilu i idealizuje sie kobiety

@TTedbundYY: może i wylogował, ale co napsuł rynek matrymonialny to nasze
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: @WiecznySingielprzed30 też się spotkałem z podobnym przypadkiem tylko to była historia małżeństwa gdzie żona miała raka i mąż został sam. rozmawiałem o tym przypadku z kobietą lekarką i gdy ją poinformowałem że żona zmarła to ona przejęła się losem męża i dopytywała jak się trzyma chociaż praktycznie go nie znała. Na początku też miałem takie, aha spoko super postawa i to jeszcze lekarki super empatia, to żona zmarła
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: zeby sie wylogowac przez jakąś lochę to trzeba miec juz nieźle zrytą banię, ale wykopki jak zwykle zamiast zastanowic sie nad stanem zdrowia psychicznego mezczyzn w polsce to wolą zwalic winę na te okropne k00rwy p00lki xD
  • Odpowiedz