Wpis z mikrobloga

@MojaTorebka: ej ale wiesz że jeśli miała jednego lub dwóch po pare lat to realnie sypiając z nim nawet 3x razy w tygodniu przez ten czas ma realnie więcej skilla i doświadczenia niż taka co miała kilka ons’ów cnie?
  • Odpowiedz
@MojaTorebka Nikt nie chce baby z nabitym licznikiem na stale, bo to świadczy o jej moralności i rokuje na waszą przyszłość. Po prostu nie warto w nią inwestować uczuć ani zasobów, bo lubi często zmieniać koryta.
  • Odpowiedz
@MojaTorebka: I właśnie dla przegrywa najlepsza jest taka. Jak trafi na wyzwoloną to jak to się skończy? Ze stresu mu nie stanie, a laska zniecierpliwiona po max dwóch próbach powie elo. No i na co to komu?
  • Odpowiedz
  • 2
@MissMisery: Właśnie JA to wiem, że sytuacja może być przeróżna. 50 facetów przez dekadę może dawać mniejszą liczbę stosunków niż tyle samo trwające małżeństwo. Chodzi mi o to w moim pytaniu, że faceci na tym punkcie mający świra widzą jednie liczby. Mało źle, dużo źle.
  • Odpowiedz
@MojaTorebka: ale wiesz, że tutaj w grę wchodzą nasze hormony? dla tych z mniejszym doświadczeniem najbardziej zależy na "czystości" partnerki, a dla tych z większym to to czy jest "rozbrykana" w łóżku, bo jego układ przywiązania jest już osłabiony i nie przywiązuje się tak łatwo do partnerki - pierszeństwo ma dopamina i dobra zabawa.
Dlatego właśnie warto dobierać się doświadczeniem. Przeszłość kształtuje mózg, zmienia siłe przywiązania, sposób odczuwania relacji, itd.
  • Odpowiedz